Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 17:30

:512:

OOOOOOOOOOOOO jaaaaa :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
ale nastukałyście ,az całą stronice :ico_brawa_01: święto czy co? :ico_haha_01:

sensibel
nie patrz na mamusie rób jak ci serce swoje podpowiada to ty jesteś matka nie słuchaj babć to ich stereotypy kiedyś nie było takiego urozmaicenia .niech je warzywka jakie sie tylko da dbaj o dzieciątko by dobrze było odzywione i nie trafiła je anemia :ico_nienie: takie rzeczy dzieci w tym wieku juz powinny dawno jeść w poradnikach tez tak piszą ,dodawaj buraka , pomidorka . zielony groszek.

gozdzikowa
widze ,ze nie załujesz córci chlebka :-D pajda jak marzenie :ico_haha_01: :ico_haha_01:
super wieksza od Juleczki
zartuje :-D

gosia o co to nie :ico_nienie: stukałas stukałaś ,az mnie wyprzedziłaś :ico_zly: :-D

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 paź 2007, 18:35

beatris75, czuje się matką i ostatecznie robię jak ja uważam, ale czasem wywody mamy lub teściowej dają mi do myślenia. "Życzliwym" poradom mówimy stanowcze NIE! :569: :533:

[ Dodano: 2007-10-23, 18:37 ]
Zuzia tez czasem zjada chlebowe okruszki ale Juleczka pobiła chyba wszystkie marcowe dzieciaczki :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 18:38

nana bardzo mi przykro że się pokłóciłaś z mężem. Mam nadzieję że się szybko pogodzicie. Teraz w sumie też taka pogoda i łatwo o jakiekolwiek spięcia
beatris jak zakupki ? Mam nadzieję że udane były :-)
gozdzik te zdjęcia Julci z chlebkiem kochane są. Wogóle jaką małą pienteczkę Jula wcina :-)
sensibel, zgadzam się w 100% :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2007, 20:00

nio juleczka zasneła :-D a ja buszuje na tt
hihi ciesze sie że zdjęcia sie podobaja pajdeczka duz bo i apetyt sporawy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 paź 2007, 20:27

grzeczniutka ta Juleczka, moja Zuzanka odstawia szalone harce na łóżku bez pieluchy i tylko czekać aż coś gdzieś obsika :-) trochę dziś za długo spała na spacerze więc dopiero teraz idziemy się wykąpać, może wyrobimy się z zaśnieciem do 21 :-D miłego wieczorku panieneczki :-D no i panowie oczywiście :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 20:50

Gdzie Wy się podziewacie ??
Akurat dzisiaj mam okazję posiedzieć wieczorem na necie bo jestem u rodziców a tutaj nikogo nie ma :ico_placzek:

Emi śpi już prawie od pół godziny. Po wieczornych harcach i pływaniu w wannie wkońcu zasnęła :ico_oczko:

A właśnie korzystając z tego że wasze dzieciaczki też już śpią to w jakiej pozycji najbardziej lubią spać Wasze szkraby ??
Bo ja jak czasem patrzę na moją Emi to się zastanawiam jak jej może być wygodnie. Z reguły śpi na brzuchu ale czasem zdarza jej się że śpi powyginana jak "chiński paragraf" :-)

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

23 paź 2007, 21:18

Aga26, wyobras sobie, że Michu śpi tylko na brzuchu, cała noc! Zreszta odkąd skąńczył 1,5miesiaca cały czas tak śpi, tylko ja na samy początku,zanim szłam ja spać, to sie bałam i przewracałam go na plecki i niepotrzebnie(ale się bałam, bo nieprzyzwyczajona)maks np. nie lubiał spać na brzuszku :-D Ale jak to mówią, każde dziecko jest inne/nawet rodzeństwo :ico_oczko:
No moje dzieciaszki, tez śpią od 20, więc nastała cisza-błoga!

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 21:25

gosia kurde to niezle wczoraj bukiet , a dziś jakby obuchem w zeby :-/ no cuz tacy sa faceci

moja Amelka gosia tez odchyla głowe do tyłu wyginając sie w jednej chwili mysle ,ze łepek jej sie ukręci :ico_haha_01:

aga zakupki udane kupiłam Meli takie oponki na grubym stojaku do wkładania są lekkie i bezpieczne oraz bardzo kolorowe , a tak pozatym generalnie nic nie było ciekawego same drogie rzeczy ,a mi chodziło tylko o drobnostke , niedługo bedą świeta to sie wykarzemy na maxa na co i na ile nas stac :-D

aga Mela w różnorodnych pozach śpi na brzuchu ,na plecach , na boczku ,albo w popszek łózeczka co musze wtedy wstawac i ja okręcach

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 21:35

nana, Emilka od samego początku bardzo lubi leżeć na brzuszku. Z resztą jak się bawi w pozycji leżącej to z reguły właśnie na brzuszku. Spać na brzuszku też bardzo lubi, z resztą jak ją przekładam do łóżeczka to zawsze kładę ją na brzuszek ale właśnie czasami zdarza jej się w takiej dziwnej pozycji że masakra :ico_szoking:
No ale widocznie tak jest jej wygodnie :-) Z kolei przez dzień (zwłaszcza przy porannej drzemce) musi mieć poduszkę albo kołdrę pod nogami tak żeby nogi były wysoko w górze. Inaczej nie zaśnie :-)
beatris, cieszę się że zakupki się udały :-) Ja będąc dzisiaj w aptece zaglądnęłam do sklepu z zabawkami i kupiłam Emi dwie gumowe piłeczki go kulania :-) Bardzo jej się spodobały :ico_oczko:

A tak wogóle to większość popołudnia moje dziecko znęcało się nad kotkiem :-D Siedziałam przy Emi w pogotowiu bo bałam się że Sara (mój kot) ją podrapie. Emi ją tarmosiła, ciągnęła za sierść i za ogon a ta zamiast uciekać to jeszcze się podkładała :-)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 21:43

aga śpisz dzis u rodziców?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”