julie super szalone fotki... maly krzys slodziutki i usmieszek zabojczy hihi
a my dzis zarejestrowalismy sie w przychodni hihi
maly pierwszy raz dostal smoczka i moje mleczko z butelki
codziennie przed 16 tuz przed naszym wyjsciem z domu robi sie marudny... i nie wiadomo czego chce... nie placze zbytnio ale tak jakos niespokojnie sie zachowuje i troche poplakuje ppiskuje i mnie to troche denerwuje bo boje sie ze zaraz sie rozplacze na dobre ...itd wiec dalam mu dzis na spacerku smoka i spal jak zabity.. moze potrzebowal ssania??
glodny nie mogl byc bo co 3 godz sie najada. choc nawet probowala go karmic ale pociagnal cyca pare razy bez wiekszego zainetersowania hihi
a dodatkowo sciagnelam mleko do butelki.. bo chcialam wyporbowac jak mu pojdzie hihi
i zjadl bez problemu 100ml tdokladnie tyle ile polozna mowila zebym sciagnela hihi
a sciaga sie rewelka w kilka minutek hihi wiec luzik
oczywiscie nadal chce karmic piersia a butelke stosowac przy wyjsciu z domu zeby cyca nie wyciagac gdzie popadnie hihi
no i za tydzien szykuja nam sie dwa wyjscia z adasiem.. jedno we dwoje z racji 5-tej roczncy slubu a drugie na imieniny do znajomych hihi
oj szkoda ze nie popije ale i tak bedzie wesolo
dzis na ulicy zobaczylam puszke po piwie i tak mnie ochota nabrala na zimne z pianka...oj.. jeszcze chwilke poczekam jak sie z cycami rozkrece i maly podrosnie hihi
poki co mam nadzieje ze po tej wciagnietej butli maly nie wzgardzi moimi pelnymi cycami hihi bo ona ma byc tylko wyjsciem awaryjnym hih
jak myslicie.. czy jesli max 1 raz dziennie bede go karmic butelka to sie zbytnio nie przzwyczai? czy na to reguly nie ma?
fajnie ze to mleko moze przebywac kilka godzin w temp pokojowej bez podgrzewania hihi to duza zaleta i wygoda hihi
a teraz ide troszke poplakac co by zal adasia wymusic.. hihi bo wlasnie sie poklocilismy hihi nawet nie wiem o co.. tzn nic waznego.. cos a la nie ten ton,,. jakas zlosliwosc.. po prostu czepiam sie
a facet nie rozumie ze na te szalenstwa hormonow ja nie mam wplywu???