minie minie bez obaw. Też tak miałam schudłam 2 kg a pózniej nadrobiłam na +13czy to minie w drugim trymestrze????

no, mowia, zeby sie nie upijaca u Was co mowia ?? moja byla lekarka mowi ze lampka wina nawt pomze
niestety to tez moj problem, w pierwszych 4 tygodniach palilam normalnie bo nie wiedzialam ze jestem w ciazyTrudności miałam za to z paleniem ale na szczęście ten etap też mam już za sobą od ponad miesiąca nie palę (trochę silnej woli na początku potem mnie odrzuciło na szczęście) A było to trudne po 9 latach palenia
Podobnie miałam4 tygodniach palilam normalnie bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy
Po co masz się zwalniać? Idź na zwolnienie lekarskiePodobnie miałam4 tygodniach palilam normalnie bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy
Powiem Ci że u mnie w pracy wszycy palą, a co najgorsze wszyscy palą w biurze - nie w wydzielonym miejscu tylko tak przy swoich miejscach pracy a siedzimy w 4 osoby w jednym pokoju. Ja teraz jestem na 2-tyg.urlopie a i tak się zastanawiam aby się zwolnić. Zbyt stresująca praca i za dużo czasu mi zabiera...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość