a ten kombinezon taki cieplutki,myślę że te spodnie fajne będą bo to chyba taki sam materiał i naprawde jak na nich to nie jest drogo
 a ten kombinezon taki cieplutki,myślę że te spodnie fajne będą bo to chyba taki sam materiał i naprawde jak na nich to nie jest drogo [ Dodano: 2008-10-26, 14:32 ]
zmykam na obiad
do wieczorka
 M pokechał do pracy na 15.00. Próbowałam Majke przetrzymać do wieczora żeby nie szła spac w dzień  bo jak spi w dzień to potem mi biega do 24.00
 M pokechał do pracy na 15.00. Próbowałam Majke przetrzymać do wieczora żeby nie szła spac w dzień  bo jak spi w dzień to potem mi biega do 24.00  Ale niestety ...padła nawet bez smoczka i śpi .
 Ale niestety ...padła nawet bez smoczka i śpi .  Bede sie z nia męczyć wieczorem zamiast spać .A wczoraj mi sie udało i zasnęła o 20 .20 .Super było . nie pamietam  kiedy ona tak wczesnie poszła spac .muszę ją jakoś oduczyć popołudniowej dzrzemki ...tylko jak????
 Bede sie z nia męczyć wieczorem zamiast spać .A wczoraj mi sie udało i zasnęła o 20 .20 .Super było . nie pamietam  kiedy ona tak wczesnie poszła spac .muszę ją jakoś oduczyć popołudniowej dzrzemki ...tylko jak???? Mam nadzieje ,że te prognozy się sprawdzą i rzeczywiście ima w tym roku będzie
 Mam nadzieje ,że te prognozy się sprawdzą i rzeczywiście ima w tym roku będzie   

a gdzie Wy sie podziewacie
 a gdzie Wy sie podziewacie  
  dżinsy granatowe rurki
 dżinsy granatowe rurki   
  oby szybko wróciło do normy to jego wstawanie,zawsze to godzina dłuzej spania
 oby szybko wróciło do normy to jego wstawanie,zawsze to godzina dłuzej spania ale wczesniej przetrzymana przez  M.Była juz taka  śpiąca ,że sama  poszła do łożka spać .Nawety nie chciała się umyć i przebrać w piżamę.Ale jakoś mi się udało ja szybko namydlic i spłukać
 ale wczesniej przetrzymana przez  M.Była juz taka  śpiąca ,że sama  poszła do łożka spać .Nawety nie chciała się umyć i przebrać w piżamę.Ale jakoś mi się udało ja szybko namydlic i spłukać   i sekund pięc i Maja zasnęła
 i sekund pięc i Maja zasnęła  
  No i zajęć nie mięli
 No i zajęć nie mięli  

Jutro na 7.30 mam .Więc muszę wstać o 5.40 mniej więcej
 Jutro na 7.30 mam .Więc muszę wstać o 5.40 mniej więcej  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość