Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

30 kwie 2007, 06:41

Jaśnie Pani i ja kciuki ściskam i czekamy na Ciebie, wracaj szybciutko cała i zdrowa

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 12:48

Dzieki dziewczyny

Edi niby do 36 tc mozna latac z zaswiadczeniem od lekarza, ze nie ma przeszkod, ale ja troche mojego nakrecilam i mi wpisal w tym zaswiadczeniu, ze w 30 tc jestem :ico_wstydzioch: musze jakos kombinowac. mam nadzieje, ze sie w sobote zamelduje 2 w 1 :ico_oczko:

Beatris60

04 maja 2007, 23:52

oooo rany jakie pustki tu...piszcie coś dziewczyny...

może o planach na wakacje? a może o czymś innym...czymkolwiek juz sama nie wiem ale tak pusto tu nie może być, w końcu to najlepszy rocznik...no nie?

lilo

05 maja 2007, 08:07

Jasnie Pani :) no i jak, chyba wróciłaś cała, bo Cię widziałam na innym wątku? :ico_oczko:

Wiecie jak to jest - najwięcej do powiedzenia mamy w temacie dzieci a ten temat rozwijamy dokładnie w poszczególnych wątkach :ico_oczko:

Beatris już Ci miałam kilka razy powiedzieć, że śliczne zdjęcie wkleiłaś ślubne w suwaczek :ico_brawa_01: Takie super elegancie - jak Wasza córeczka :ico_oczko: Wiemy więc po kim to ma :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2007, 08:27

jeju jak ja tu dawno nie pisałam :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no ale wogóle ostatnio to coś nie mam czasu na TT :ico_placzek: :ico_placzek: wiecznie pozadomem jestem ale postaram się poprawić a relaksowac to ja też się uwielbiam przy ksiazce :ico_haha_02: Jasnie Pani i jak tam wróciłaś szcześliwie w jednej postaci ?

Beatris60

05 maja 2007, 09:51

lilo pisze:Beatris już Ci miałam kilka razy powiedzieć, że śliczne zdjęcie wkleiłaś ślubne w suwaczek Takie super elegancie - jak Wasza córeczka Wiemy więc po kim to ma

bardzo dziękuję lilo..miło mi... :ico_wstydzioch:

dokładnie na dwulatkach pisemy o wszystkim - o nas też i tu już nie ma o czym....zajrzałam na inny rocznik i tam dziewzyny piszą tak jak my na dzieciakach ...więc wątek się rozwija

Jaśnie Pani...proszę nam tu ładnie się przywitać i zdać relacje z lotu i stanu zdrówka bo się niepokoimy

edi
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

05 maja 2007, 10:47

no własnie Jasnie Pani jestes w domu czy juz na porodówce? i jak załatwiłas sprawe.bedziesz brac kase?i powiedz nam w tajemnicy ile to wyniesie?na prawde jestem ciekawa co mnie omineło :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2007, 12:48

lilo pisze:Jasnie Pani :) no i jak, chyba wróciłaś cała, bo Cię widziałam na innym wątku? :ico_oczko:

Bo ja moja droga w UK w lesie nie mieszkam, wiec necik mam, to sie platam po TT :-D :-D , a to, ze jestem na TT to tylko swiadczy o tym, ze dolecialam, w calosci do Londynu, a co bedzie dalej to zobaczycie jutro, bo dzisiaj wieczorem wracam do Polandii. Jak mnie jutro do 14 nie bedzie to znaczy, ze na porodowce jestem (bo w PL to jak w lesie - w domu internetu jescze nie mam). Pozalatwialam wszystkie sprawy pozytywnie i wystaralam sie dla mojej Łucji o cos na ksztalt becikowego bo okazalo sie, ze dostane wyrownanie za niepobrany macierzynski od 18 marca. Pieniazki beda na koncie juz w piatek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Edi jak taka ciekawa jestes to ci powiem, ze macierzynski skonczy mi sie w grudniu tego roku i do tego czasu okolo 23 tys PLN dostane od rzadu brytyjskiego. Chyba sie oplacalo to ryzyko.
Jeszcze jedna wazna sprawa! Moj malz dolancza do mnie w nastepna niedziele. Dostal jednak te prace w Polsce, wiec jestem u szczytu szczescia teraz :-D :-D
Kurde, obawiam sie, ze jak jutro szczesliwie wyladuje i nie urodze w powietrzu to juz na tym watku nie bedzie zadnego tematu. teraz pora na ktoras z was cos glupiego zmalowac, bo nie bedziemy mialy o czym mowic :-D

lilo

05 maja 2007, 13:23

Jasnie Pani :) pisze:Bo ja moja droga w UK w lesie nie mieszkam, wiec necik mam

:ico_szoking: To w UK mają internet????????????? :ico_smiechbig:

Jasnie Pani :) pisze: nie bedziemy mialy o czym mowic

Będziemy codziennie tu zaglądać i pytać " Jasnie Pani :) już czy jeszcze??" "Jesteś dalej 2w1 czy nie????" "No ile można w ciąży chodzić!!!" itd., itd......... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2007, 13:34

lilo mi to sie czasem wydaje, ze u mnie ciaza to stan permanentny :-D tak sie do tego przyzwyczailam, ze nie dociera do mnie, ze to co mam w brzuchu to musze kiedys urodzic. Prawdopodobie bede jedyna osoba, ktora zobaczycie w 18 tc :509:

[ Dodano: 2007-05-05, 13:35 ]
mialo byc miesiacu ciazy oczywiscie, a nie tygodniu :ico_sorki: jednak moaj menagerka miala racje jak powiedziala ze "your baby eat your brain" (to sie tyczylo tego ze nie wiedzilam o tym matB1)

Wróć do „Kącik dla rodziców”