ja tez dziś wcześnie wstałam bo o 10.30

pogoda na plusie, ale chlapa się robi
dziś przylatuje do nas kolega z Pl

mąż po niego jedzie na lotnisko po pracy i będą tu o 20

i zostaje tu do czwartku bo wraca z mężem do Pl , bo on będzie wracał naszym starym autem które sprzedajemy w Pl dla mojej młodszej siostry, a mąż nowym autem będzie jechał

fajnie, będziemy mieć gościa, a więc będę miała z kim gadać

to jakoś przekonaj męża może ci ulegnietak...Gabrysia tez mi sie w sumie podoba ale bardziej Milenka

mąż jedzie w czwartek, a szwagier w sobotę, mąż będzie z powrotem tu we wtorek, a wiec tylko parę dni będę sama, ale mam już ustawiona koleżankę pod telefonem i jak się coś będzie działo to przyjeżdża do mnie i wiezie mnie do szpitala, a wiec się nie martwięmanenka a jak mąż do pl wyjedzie to sama zostajesz całkiem? bo siostra i szwagier chyba też w pl???

Ragazza555,

przypomniało mi się jak ja tez tak sie musiałam ganiać czasami ze swoim kotem

no to was teściowa załatwiłaja miałam wybrane imie Emilia ale wkurzyło mnie ze teściowa juz narozpowiadała naokoło wszystkim a ja chciałam zeby to była niespodzianka choc słyszała ze jak ktos mnie pytał to mowiłam ze jeszcze sie zastanawiamy i teraz myślę nad Darią ale musze przekonac meza bo on sie juz przyzwyczaił do Emilii

Daria też ładnie

tez wymysłam sobie mnóstwo zajęc właśnie pranie robie i kręcąca sie pralka jest bardziej interesująca