elibell
4000 - letni staruszek

03 cze 2011, 21:33

inia1985, ale wyglądasz bosko w sukience z brzuszkiem, ja jutro też mam zamiar sukienkę nałożyć na fesstiwal, ale długa, to jak jakie foto mąż mi trzaśnie to wam się póxniej pokażę:)

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

03 cze 2011, 21:38

hej dziewczyny,

sorry od razu ze z grubej rury - a co mi szkodzi ;)
dalsza treść posta została usunięta przez obsługę forum ze względu na ofertę handlową proszę założyć temat na odpowiednim dziale (mini sklepik)
Ostatnio zmieniony 04 cze 2011, 19:49 przez spadlamznieba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 cze 2011, 21:48

Upały nam zapowiadają na weekend :ico_olaboga:
My jutro do moich rodziców ruszamy.
A w niedzielkę do Pacanowa na urodziny Koziołka :ico_haha_01: Impreza na stadionie, więc nie wiem, ile wytrzymam na słońcu jak będzie upał :ico_noniewiem:

Dziewczyny, nie mogę spać na boku!!!
Jak nawet w nocy nieświadomie się obrócę to łup i Młody z kopa w pachwinkę gdzieś.
Jak ja mam spać na plecach przez prawie 3 miechy?

Awatar użytkownika
inia1985

03 cze 2011, 21:58

elibell, dzięki, czekamy na twoje fotki i nie tylko te w sukience, ale obiecałaś nam ciekawą sesyjkę :ico_oczko:
A w niedzielkę do Pacanowa na urodziny Koziołka :ico_haha_01:
fajnie :-) Widziałam kiedyś w TV jakie odlotowe muzeum bajek tam zrobili i mimo, ze to dość daleko, to pojedziemy tam jak dzieci będą większe :-)
Dziewczyny, nie mogę spać na boku!!!
o kurcze, chyba za bardzo wyjścia nie ma, bo na plecach niezbyt zdrowo na tym etapie ciąży...

elibell
4000 - letni staruszek

03 cze 2011, 23:14

Kocura Bura, mi siostra podesłała poduszkę dla cieżarnych, takiego rogala i powiem ci że zdaje egzamin, zawinę pod nogi pod brzuch kładę sie tak jaak lubię, czyli prawie na brzuchu:):):) kopie czasem ale wtedy bardziej pod brzucho wkładam poduchę i już lepiej,
link usunięty przez obsługę forum
Obrazek
coś takiego co w linku.
Super sprawa:)
A i wiecie co chustę muszę sobie sprawić, tylko nie wiem jaką, naczytałam się o nich, mam po elizie ale szytą i za gruba i za sztywna jest i chcę inną mieć oryginalną dla maluszka, bo co będziemy w domu siedzieć we wrzesniu jak będzie ładnie to na wycieczki będziemy jeżdzić gdzieś. Ma któraś jakąś i poleca, ze dobra, na pewno chcę tą długa 5,5 metra bo te sa świetne, taką miałam, kółkową też i zdała egzamin na kilku wyprawach ale nie przekonałam się co do wygody dziecka w nij mimo, że mała nie płakała i spała cały czas, i cyca piła jak chciała a nikt nie widział a ja sobie cambridge zwiedzałam hihihi.

[ Dodano: 03-06-2011, 23:15 ]
elibell, dzięki, czekamy na twoje fotki i nie tylko te w sukience, ale obiecałaś nam ciekawą sesyjkę :ico_oczko:
od jutra urlop mąż ma wiec na pewno dojdzie so sesyjki a wtedy coś wrzucę Wam;:):):)
Ostatnio zmieniony 03 cze 2011, 23:24 przez elibell, łącznie zmieniany 1 raz.

szkieletorek

04 cze 2011, 09:20

inia1985, ale wyglądasz bosko w sukience z brzuszkiem, ja jutro też mam zamiar sukienkę nałożyć na fesstiwal, ale długa, to jak jakie foto mąż mi trzaśnie to wam się póxniej pokażę:)
Zgadzam się że wyglądasz inia cudnie. Brzuszek taki okrąglutki ;)
A co do długiej sukienki to tez mam taka do samej ziemi, miałam na poprawiny ja a teraz świetnie sie sprawdza w ciąży bo brzuszek duzy sie zmieści i jest cieniutka , przewiewna.
Jak kiedyś znajdę więcej czasu albo pogoda sie popsuje to pokażę sie wam.
Upały nam zapowiadają na weekend :ico_olaboga:
My jutro do moich rodziców ruszamy.
A w niedzielkę do Pacanowa na urodziny Koziołka :ico_haha_01:
OO nie wiedziałam że jest tam impreza. A my mamy jeszcze bliżej niz ty, ale wstyd sie przyznać bo nie byłam ani razu tam . Pewno gdy sie Lilcia urodzi to prędzej sie wybierzemy. My w niedziele jedziemy do Dąbrowy ma byc jakis festyn kolo hotelu i ja najbardziej sie ciesze bo pójdziemy do restauracji a tam akurat siostra pracuje i jakieś lody ma mi dobre zrobić.

elibell
4000 - letni staruszek

04 cze 2011, 09:22

Doberek sobotnio:)
Kawkę pijemy, mała mufinki wcina i szykujemy się na festyn:):)
Nie wiem jka to pogoda ma być, niby jakieś słonko widać, no ale u nad 8 rano dopiero więc pewno jeszcze się rozpogodzi:)

szkieletorek

04 cze 2011, 09:31

U nas juz bardzo gorąco.
Maz odsypia bo wrócił coś po 5 z giełdy.Ja piję herbatkę i jak zwykle nie mogę sie zebrać do pracy.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2011, 09:56

WItam z :ico_kawa:

Rozpisałyście się strszanie teraz dopiero was doczytalam.

Ide prasować ubranka dziecięce, zostałam zasypana tymi od mojej mamy, a sama jeszcze pokupiłam ogrom. Jeszcze tylko klatke szczurka wymyję .

Szybko chcę sie dziś odrobić z pracą bo idziemy zerknąć z wieczora na dni Bielska. :-D

A z płcią lepiej poczekać u mnie miało być na 70% a dopiero w 20 tygodniu na 100% była powiedziana płec ale inna niz wczesniej.
U nas juz bardzo gorąco.
u nas to samo, wczoraj burze i oberwanie chmury a dziś znów upał.

[ Dodano: 04-06-2011, 09:57 ]
Inia wyglądasz cudownie, brzuszek przepiękny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

szkieletorek

04 cze 2011, 10:01

U nas juz bardzo gorąco.
u nas to samo, wczoraj burze i oberwanie chmury a dziś znów upał.
No u nas zapowiadali na wczoraj burze gwałtowne ale nic nie było. Na szczescie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”