Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

15 gru 2008, 21:45

manenka no to sie faktycznie nie za ciekawie zrobilo... trzymam kciuki zeby sie jakos naprostowalo. a ty sie nie denerwuj pamietaj ze dzidzi najwazniejsze :ico_nienie:

a mi sie tak nudzi ze zaraz zwariuje.jednym okiem ogladam Skarb Narodow na Polsacie a drugim chodze po internecie ale tez za bardzo nie mam za czym. :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-12-15, 20:46 ]
chcialabym zeby bylo juz jutro. strasznie mi smutno i teskno do meza... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2008, 22:00

jedwabna, juz mi złość przeszła
teraz szukam jakiegoś rozwiązania :ico_noniewiem:
bo mało czasu zostało a te auto nie może sobie tak tu stać
jednym okiem ogladam Skarb Narodow na Polsacie a drugim chodze po internecie ale tez za bardzo nie mam za czym. :ico_puknij:
ja też to robię
i szukam jeszcze rozwiązania tej sprawy
chcialabym zeby bylo juz jutro. strasznie mi smutno i teskno do meza... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
to połóż się wcześniej spać i jak się obudzisz to już będzie jutro :-)

Awatar użytkownika
jedwabna

16 gru 2008, 11:10

witam z rana. ja juz od 8 nie spie. wlasnie zjadlam sniadanko a teraz mam zamiar wypic :ico_kawusia: wiec zapraszam kto ma ochote :-)
za jakies pol h ide pod prysznic i chyba skocze na miasto po prezent dla mojego meza pod choinke (sweter) pozniej przychodzi do mnie kolezanka ktorej juz nie widzialam z pol roku na pogaduchy.
nie chce mi sie tylko zwlec i wziasc sie za siebie :ico_puknij:
pozniej mam w planach skczyc do rodzicow bo mama obiecala mi dzisiaj dac farsz pieczrkowo-miesny do krokietow bo nalesniki mam wiec moge troche zrobic. ma ponoc zamrozony.
ale to nie zmienia faktu ze jakos tak nic mi sie dzisiaj nie chce... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

16 gru 2008, 11:31

czesc ja tez witam po sniadanku, ale dzisiaj dłuzej pospałam, chyba musialam nadrobic ostatnia noc

ja narazie nie biore nocpy bo mnie jeszcze nic bardzo nie boli, raz tylko zarzyłam jak mnie bolały chyba jajniki ale i tak nie pomogła
zasami jak mi brzuch twardnieje to musze sie położyc i odpoczac i wtedy na szczecie przechodzi :-)

manenka, moze jednak siostra zmieni zdanie tylko teraz tak pod wpływem emocji powiedziała bo nie mogła sie doczekac autka, przeciez lepiej kupic auto od was niz od kogos obcego przynamniej wiadomo prawde o jego przeszłości

a ja mam pytanie do Marci bo to chyba tobie wyszedł test obciazeniowy glukoza 50g zle i potem miałas diete. czy jak powtórzyłas potem test tylko 75g to wyszedł ci dobrze i teraz musisz byc na dalej na diecie czy jednak jeszcz wszystko i to swiadczy ze sie jednak nie ma cukrzycy ?
sorki ze tak nudze z tą cukrzycą ale juz mnie dobija to ciagle myslenie czy moge "to" zjesc czy nie

i chyba dzisja wyciagne mojego P na zakupy bo trzeba jakies prezenty kupic pod choinke zwłaszcza ze my jak co roku mamy dwie wigilie - jedna u mnie w domu a druga u jego rodziców to wiec dla 6 osób i jednego 5-latka trzba cos kupic :ico_olaboga:
najgorzej chyba z tym małym bo juz nie mam pomysłu co mu kupic bo on juz tyle zabawek ma
moze wy macie jakies pomysły to chetnie skorzystam :-)

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

16 gru 2008, 11:40

hej
co do nospy - z olą musiałam brać i brałam, odpukać wszystko ok, ale na tych studiach logopedycznych dowiedziałam sie że zbyt częste i bez potrzeby branie nospy może wpływac na malucha, na przyszłość. wiadomo że jak grozi poród przedwczesny to trzeba, ale chodzi o to by nie brac na zasadzie coś mnie zabolało w brzuchu to myk nospe. a ten wpływ to na daleką przyszłość, pokazywano nam badania że jak mama b dużo nospy brała w ciązy to dzieci częściej miały kłopoty z koncentracją, dysleksją, dysgrafią. tylko ja nie pisze tego dziewczyny żeby denerwować te co biorą - jak ginek zapisze i są ku temu powody to zupełnie inna para kaloszy.

denerwuję się jutrem...im bliżej tym bardziej sie denerwuje. m powiedział że dobrze że to już jutro bo dłużej by nie wytrzymał, niestety wszystko na nim wyładowuje :ico_wstydzioch: a on wczoraj biedny spagetti pyszne zrobił żebym dziś już nie musiała gotować, dzieckiem sie wieczorem zajął...oby już było po wszystkim, to może sie zrehabilituję...a Was proszę jutro o 11.30 o kciuki....

[ Dodano: 2008-12-16, 10:46 ]
manenka kolega nie odpowiedzialny :ico_zly: a może jakiś znajomy chciałby sobie wycieczke do pl zrobić i Wam pomóc?

jedwabna, manenka dobrze radzi - niech mąż imiona wypisze a Ty wybierzesz coś z listy :-)

Awatar użytkownika
Ragazza555

16 gru 2008, 11:49

Beatris60, ja bede mocno kciuki trzymac za ciebie :-)
a denerwuje sie jakbym to ja sama juz była bo wiem ze mnie to czeka w styczniu
jutro o 11.30
a to przełozyli co godzine na pozniej bo jakos mi sie wydawalo ze mialas sie bronic 2 godz wczesniej?

Awatar użytkownika
jedwabna

16 gru 2008, 11:59

chmmm... :ico_noniewiem: no to troche sie przejelam ta nospa bo ja mam przepisana juz od miesiaca 2x dziennie wiec to nie jest mala dawka i w dodatku ta forte
jak ginek zapisze i są ku temu powody to zupełnie inna para kaloszy.
no mam nadzieje... :ico_noniewiem:
denerwuję się jutrem...im bliżej tym bardziej sie denerwuje.
bedziemy trzymac kciuki! na pewno sobie poradzisz i wszystko bedzie dobrze! mysl pozytywnie! jeszcze tylko jutro i koniec stresu i... nauki :-D
wczoraj biedny spagetti pyszne zrobił żebym dziś już nie musiała gotować, dzieckiem sie wieczorem
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawa dla meza! tak powinno byc! musicie sie nawzajem wspierac i pomagac sobie. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a Was proszę jutro o 11.30 o kciuki....
oczywiscie ze beda! :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 gru 2008, 12:38

oczywiście będziemy trzymać kciuki! :ico_haha_01: :ico_haha_01:

mój dzisiaj wcześnie mnie obudził, bo nie chciało się Jemu już leżeć. ja teraz ledwo co siedzę, brzuch i glowa mnie boli i czuję, że mam gorączkę... prędko nie zasnę, bo co On sam będzie robił...zła jestem jak nie wiem.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 13:30

cześć dziewczyny

znalazłam rozwiązanie całej sytuacji, tylko, ze jesteśmy 4 200zł w plecy :ico_olaboga:
a to dla nas bardzo, bardzo dużo :ico_olaboga:
i nici z prezentów gwiazdkowych, i trzeba teraz zaciskać pasa cały miesiąc lub 2 :ico_olaboga:
nic już nie poradzę, jakoś trzeba żyć dalej
co nas nie zabije to nas wzmocni

jedwabna, ale pyszności gotujesz :ico_haha_02:
zasami jak mi brzuch twardnieje to musze sie położyc i odpoczac i wtedy na szczecie przechodzi :-)
najważniejsze, że każda z nas potrafi posłuchać swojego organizmu i wie czego mu trzeba :ico_sorki:
manenka, moze jednak siostra zmieni zdanie tylko teraz tak pod wpływem emocji powiedziała bo nie mogła sie doczekac autka, przeciez lepiej kupic auto od was niz od kogos obcego przynamniej wiadomo prawde o jego przeszłości
ja wiem , mój mąż jej to tłumaczył
ale ona mówi , ze i tak nie kupi, bo ją ciągle niby kiwamy ze zmianą terminu przyjazdu auta
zawiodłam się na niej :ico_placzek:
bo miałam ja jej przywieść auto, ale przez moja :ico_ciezarowka: nie dam rady
wiec znalazłam inne rozwiązanie, ze jak tu przyjedzie z chłopakiem to przyjedzie z nimi ten kolega co miał wczoraj przylecieć i on sprowadzi im to auto no i się zgodziła
ale ja sobie pomyślałam, może dam mu więcej kasy to zechce im sprowadzić przed świętami to auto no i się zgodził, ale nie doleciał
no i ona stwierdziła , ze nie będzie już tyle czekać czyli kolejnych 2 tygodni :ico_zly:

Ragazza555, ja też bym poszła na zakupy
ale w tej sytuacji nic z tego :ico_placzek:
dziewczyny żeby denerwować te co biorą - jak ginek zapisze i są ku temu powody to zupełnie inna para kaloszy.
dokładnie, każdy bierze kiedy musi i uznaje to za stosowne
manenka kolega nie odpowiedzialny :ico_zly: a może jakiś znajomy chciałby sobie wycieczke do pl zrobić i Wam pomóc?
oj bardzo się na nim zawiodłam
a siostra jeszcze przybiła gwóźdź do trumny :ico_olaboga:
niestety nie jest to takie łatwe by znaleźć kogoś i go namówić by wrócił sam autem do Pl 1500km, bo to jednak męcząca podróż
będą zaciśnięte :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
nawet przez sen :-D

niktusia, może jakaś gryp cie bierze?? :ico_chory:
oby nie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
może jednak postaraj się zasnąć :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

16 gru 2008, 15:51

a ja mam pytanie do Marci bo to chyba tobie wyszedł test obciazeniowy glukoza 50g zle i potem miałas diete. czy jak powtórzyłas potem test tylko 75g to wyszedł ci dobrze i teraz musisz byc na dalej na diecie czy jednak jeszcz wszystko i to swiadczy ze sie jednak nie ma cukrzycy ?
mnie lekarz kazął zrobic ponownie 50 g glukozy -wyszedł mi w normie wiec juz nie miałm diety..

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”