przepraszam ale nawet was nie doczytam za duzo tego uciekam spac

Oooo...świetnie Cię rozumiemhej dziwczynki przepraszam ze nie zgladam ale jestem sam z 2 dzieci i ciezko mi to wszystko ogarnac
Ja jestem ze wsi więc mogę Ci wypożyczyć całą moją garderobęi wymyślili żeby przebrać się za wieśniaków mam już pewne pomysły ale może mi coś doradzicie
heheh ale ne chodzi o ludz mieszkających na wsi tylko o modę ludzi wiejskich sprzed 50 latJa jestem ze wsi więc mogę Ci wypożyczyć całą moją garderobę
Jeszcze daję radę. Przed świętami chcemy się wyrobić żeby było ładnie a mąż wraca z pracy późno, potem jeszcze dzieciaki trzeba spać położyć i dopiero wieczorem jest czas na takie roboty.Quanchita - TY chyba wiecznie niewyspana chodzisz jak Ty po nocach nie spisz![]()
Wiem wiem....podroczyć się chciałamheheh ale ne chodzi o ludz mieszkających na wsi tylko o modę ludzi wiejskich sprzed 50 lat
Tormentiol. Jest bez recepty. Tylko powiedz że dla dziecka chcesz bo jest też podobno dla dorosłych.Co stosujecie coś takiego mocniejszego? Bo te słabsze rzeczy nic nie pomagająa do lekarki idziemy 7 stycznia. Terma... coś tam Gosia pisała. Na receptę to jest?
raz w tygodniu zawsze coś się zdziała
e tam wolałabym by moje włosy wróciły do poprzedniego stanu a nie seksualnośćChociaż ktoś wrócił do poprzedniego stanu seksualności
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość