Strona 173 z 279

: 09 lip 2008, 13:53
autor: Janiolek
A ja od dziecka nie jem wątróbki. Mdli mnie na sam zapach.
Mi mamusia zawsze robiła pyszną :-D trzeba dobrze doprawić i koniecznie podsmazyc na masle albo oleju z odrobina masła

[ Dodano: 2008-07-09, 13:57 ]
ale hicior! Lenka ustała jakies pol minuty bez trzymania, na kanapie :-D

: 09 lip 2008, 14:09
autor: Ika202
Ewus nie otwiera sie przepis ale chodzi ci o ten który ja ci podałam naleśniki + mięsko mielone smażone + kukurydza+ inne cuda i na końcu sos serowy ??
ale hicior! Lenka ustała jakies pol minuty bez trzymania, na kanapie :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

: 09 lip 2008, 14:35
autor: kilolek
Ja też nienawidzę watróbki! Raz na parę lat jestem w stanie przełknąć o ile zrobię ją sama i wysmarzę na wiór! Jedynie drobiowe lubię czasem (raz na rok wystarczy) zjeść ale też muszą być wysmarzone na wiór na dużej ilości masła i bardzo mocno posolone, koniecznie z bułeczką. Nie wyobrażam sobie jak można do wątróbki np. ziemniaki jeść albo jakieś surówki. Dla mnie to danie z cyklu: zjeść i jak najszybciej zapomnieć :513:

: 09 lip 2008, 14:43
autor: Janiolek
Jedynie drobiowe lubię czasem
nie no ja tylko drobiowa :-) ale faktycznie powinna byc mocno posolona i popieprzona. To jedna z tych rzeczy do ktorych potrzeba duzo soli nawet jak soli sie tyle co ja :ico_oczko:

: 09 lip 2008, 15:58
autor: Ika202
ja uwielbiam drobiową duszona z cebulką :ico_oczko:

: 09 lip 2008, 16:01
autor: Janiolek
Ika202, lece do sklepu, niestety tylko w tesco maja swieze mieso, ale spacerek walniemy przy okazji, chociaz jest zimno

: 09 lip 2008, 16:14
autor: Evik.kp
http://www.gotowanie.wkl.pl/grp_przep.php?grp_prz=34 Mam nadzieję ze się teraz otworzyło
Ja właśnie skończyłam robić i wstawiłam do pieca.
Ika202, tak to te co ty polecałaś-są przepyszne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

: 09 lip 2008, 16:34
autor: Ika202
Evik.kp, wiesz co otwiera się główne ze wszystkimi przepisami Ale wiem o co chodzi :-D

: 09 lip 2008, 18:53
autor: Janiolek
oo a ja nie wiem, ktory to przepis...
ja ostatnio ie uznaje dan ktore robi sie dluzej niz 30 minut :-D nie lubie odgrzewac obia :-D w wiec robie w zasadzie dopiero jak Marek wraca z pracy, wczesniej robie ewentualnie jakas sałatkę, czy marynuje mieso :-D

: 09 lip 2008, 19:15
autor: Ika202
oo a ja nie wiem, ktory to przepis...
zobacz czy ci wejdzie http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis4811.html
A tu masz przepisy na dania z wołowinki
http://www.gotowanie.wkl.pl/grp_przep.p ... 9&offset=0