[ Dodano: 2009-10-24, 18:31 ]
Na dodatek cos mi sie stało

ja też nienie mam pojecia co robic
to może idź do lekarzajakos z tydzien temu moze pozniej zapomniałm dwoch tabletek antykoncepcyjnych i 3 dni potem dostałam plamienia i to sie ciagnie tak juz sporo dni i te plamienie zamienia sie w krwawienie dosc silne a nadal biore tabletki a jajnik to mi zaraz rozerwie
hehe wiadomodlatego siedzę na forum,ale tu pustki-wiadomo weekend
wiemto może idź do lekarza bo tak nie powinno być
hehe w sumie z jednej strony to dobrze bo sie bawi skarbek a z drugiej ty sie teraz nudzisz heheh wogóle to ona sie ładna dziewczynka robi ja juz jestem z wami rok na forum i jak ja pierwszy raz zobaczyłam a teraz to pannica juz duza jestjedynie wiem,że mam dziecko jak zawoła,że chce siku lub jeść
o kurczę.lepiej zeby to nie było poronienie tylko jakiś inny problemboje sie ze to moze jakies poronienie samoistne jest wszystko jest mozliwe kurcze bo ostatnio byly przytulanki a ja czesto specjalnie zapominałam tabletek to sobe narobiłam
dziękujemyona sie ładna dziewczynka robi ja juz jestem z wami rok na forum i jak ja pierwszy raz zobaczyłam a teraz to pannica juz duza jest
a moje małe śpidzisiaj to jakby jej nie było
ja tak dlatego tak pisze bo juz raz poroniłam w taki sposób nawet nie wiedząc ,ze jestem w ciazyo kurczę.lepiej zeby to nie było poronienie tylko jakiś inny problem
mojej kuzynki synek ma skonczone 2,5 roczku i jeszcze nie mówi albo cos tam baknie noi caly czas na rekach jest noszonyjuż 2 latka skończyła a gada jak przekupka
witaj a pracowałam sobie teraz jestem czesciej bo jestem na zwolnieniu bo mi nie przedłuza umowy niestetyhello kochana gdzieś ty była jak cie nie było
nie chyba a na pewnochyba jednak pojde do tego niedobrego lekarza niech chociaz sprawdzi
to spory chłopakmojej kuzynki synek ma skonczone 2,5 roczku i jeszcze nie mówi albo cos tam baknie noi caly czas na rekach jest noszony
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość