karolas, Zgadzam sie ,tez bylam w szoku co do zaległosci na tt hihi
Dorotka, moje odpowiedzi to:
1. rozmiar 68,niektore jeszcze 62
2. wit.D- jak jest slonce to 1 kropla na dzien w czasie karmienia a jak pochmurno to 2 kropelki
3. wit. D-nie podaje
kellyładne zdjęcia, ślicznie wszyscy wyszliście
kminek,qunickna rotawirusy trzeba zaczac szczepic miedzy 6 a 16 tyg. a zakonczyc przed 24 tyg (sa 2 dawki).
sesila, super fotka Patrycji
elenar,qunick,Dorotkakaska doszla,dzieki
HaReWspólczuje nocki, na pewno rece masz do kolan
Iza
Duzo zdrówka dla Mirelki
Lutówkiwidze ,ze jutro sporo nas idzie na szczepienie, pochwalcie sie potem wymiarami waszych maluchów
Ostatni moj Patryk cos pogniewal sie na jedna piers,jak ma z niej jesc to krzyczy wiec wzielam sie na sposob i jego juz nie przekladam zeby zjadl z drugiej tylko on lezy tak samo a ja leze odwotnie do niego,tak jakbym karmila spod pachy tyle ze jestem nadal na lezaco,no wiec musze akrobacje wykonywac zeby ta lewa tez opróznial,dobrze e sie daje nabrac hihi i mysli ze to nadal prawa jest.
A ja dzis wyskoczylam na godzinke na male zakupki, glownie po pieluszki pojechalam a mąz w tym czasie musial uspokajac malego przez prawie godzine, bo cos mu sie chyba wczesniej zachcialo jesc. Dobrze ze w koncu jutro do lekarza ide, to sie wypytam o to czeste jedzenie i wybudzanie w nocy a przede wszystkim poznam wage.
A jeszcze sie pochwale, bo na tych zakupkach trafilam w Kappahlu na fajne spodnie za 25zl i body do nich tez za 20 a jak doszlam do kasy to pan powiedzial ze jak wezme trzecia rzecz to bedzie ona za darmo, no i oczywiscie wzielam nastepnego bodziaka Disneya co sie nad nim tez zastanawialam. No wiec malo ze z wyprzedazy kupilam to jeszcze jedna za darmo dostalam.
[ Dodano: 2007-07-04, 23:40 ]kminek, z rozmiarem to moze i przesadzilas ale w druga strone, ze jest taki malutki ze go nie widac hihi Jak zmniejszasz na
www.imageshack.us to wklej pierwszy link pod zdjeciem
[ Dodano: 2007-07-05, 00:04 ]Dziewczynyte ktore nie robily chrztu a maja córeczki,zobaczcie jakie sliczne
http://www.olli.pl/html/chrzest2007.html