Kamilko- Mały tez ma troche ciemniuche.. Ja tez ktemuje, albo oliwkuje..wyczesuje.. Ale mam nadzieje, ze samo przejdzie. Tez kapiemyw oilatum.. ale ja to oliwke kocham i smarowałam ile wlazło! Teraz Krzys kupił krem oilatum, zamiast oliwki.. no ale u nas to co innego, bo Misiek ma atopowe zapalenie skory.. wiec smarowac trzeba. I jest "prawie" idealnie
Wrociły moje dwa skarby ze szczepienia. Duzy dumny, bo lekarka go pochwaliła, ze sobie super radzi.. Misiek popłakał, ale szybko sie uspokoił i poszedł spac.A teraz - juz po nim nic nie widac, zeby po szczepieniu był

Zuch! Dostał to skierowanie do neurologa - ale dopiero na 9ego pazdziernika

nie ma to jak NFZ!

poki co, cwicze z nim i cwicze.
Bylismy w 3 na spacerku - pizdzi niesamowicie! Łeb urywa.. wiec poszlismy na druga strone uliczki, do małego lasku.. I.. Oczywiscie nazbieralismy grzybkow! Az sama jestem w szoku - 50 metrow od osiedla, takie tereny

Wiec musze cos grzybowego dzis znow upichcic!
Widze ze grypa panuje na tt!!! Dziewczynki - nie dajcie sie!
Ja dostałam lekarstwa i aplikuje wszystko co sie da,byleby szybko pozegnac chorobsko i cieszyc sie jesienia. Oby tylko Krzys nie podłapał nic
A w ogole, todo tej pory nie doszedł do mnie kombinezon! cholera

Dzwoniłam wczoraj dobabki, a ona wysłała ZWYKŁYM LISTEM!!! Bez potwierdzenia ani nic.. Cholera jasna

wiec albo nie wysłała,alboprzesyłke ukradli.. albo poczta po prostu nonono daje
Aciu - ja ciuchy kupuje w pruszczugdanskim w takim outlecie. Oni sprowadzaja towar z UK i maja siec sklepow w całej Polsce. Ale wiem, ze jest super hurtownia ciuchow z outletów w internecie! BRONX-
http://www.bronx.pl/ . Musisz sie z nimi kontaktowac. Zamawia sie ciuchy paczkami - zamawiasz bluzke i przyssyłaja Ci całą numeracje - od S doXL. Moja znajoma z Wawy tak handluje i super jej idzie!
Powodzenia!!!
A! Sprobujcie podejsc waszych mezczyzn! Zostawcie mu jedzonko i wyjdzcie na cały dzien. Beda musieli sobie poradzic. I jak juz jest bardzo zle, to wroccie i zapytajcie : A gdzie obiad? Nie odkurzyłes? A przeciez cały dzien w domu siedziałes!!!
Moja tesciowa kiedys tak tesciowi zrobiła.. I załapał... jak to wyglada od drugiej strony!

w domu był syf, bałagan, a on padał na nos. O. BOHATER!
Ide.. upichcic jakis obiad i troche ogarnac w chałupce!