Emilia zapomniałam zapytać a jak pępuszek Tosi?
Czy wasze maluchy mówią przez sen? Mateusz czasami to tak gada, że mam wrażenie iż zdaje relacje z całego dnia

Dziękujemy.Murchinsondla dzielnego Mateuszka
![]()
nie zwróciłam nawet uwagi w jakiej pozycji ona najczęściej siedziAniu mojej siostrze ortopeda mówił żeby pilnować małego by nie siadał na podkulonych (łydki są wtedy po bokach-taka litera M rozkraczona jak patrzy się z góry-nie umiem tego inaczej wyjaśnić) tylko z prostymi nóżkami i jak najmniej w siadzie po turecku.
u nas to samo, podobnie we wozku robiA Pawełek jak półleży u mnie na kolanach to już próbuje siadać, tak że muszę go łapać żeby nie fiknął do przodu![]()
ja mam nadzieje, ze szybko sie przyzwyczajaEmilko mój Filipek też płacze jak go zostawiam a mi się serce krajeale mam nadzieję że to minie tak jak innym dzieciom. A nie byłam na to przygotowana bo byłam pewna że nie będzie problemu, zawsze chętnie wszędzie zostawał byle nie w domu a tu taka odmiana. Panie mi mówią że Filipek musi się przyzwyczaić do zasad panujących w przedszkolu bo jest bardzo uparty
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość