ciesze sie ze juz miedzy Wami okilżej mi na sercu jak się pogodziłyśmy

u nas dzis fatalna pogoda..leje deszcz i nic mi sie nie chce..przydałoby sie jednak w szafkach cos poskłądac..moze troszke poxniej mnie najdzie..
Ragazza555,nowy aviatorek super
no teraz to juz nie taka chudzinkaRagazza555 fajna fotka! ale ty chudzinka jestes
u mnie podobnie tylko z tego co czytałam to teraz trzeba używac prezerwatywy bo w spermie jest cos co moze wywołać skurcze a teraz to raczej nie wskazanemam takie pytanie do was. zaobserwwalam ze ostatnio mam jakas taka wieksza ochote... wiecie na co tez tak macie?
ja tez juz na dniach ide zrobic ten test. a tym ze ci nie powiedziala nic na temat wyniku to sie nie przejmuj bo u mnie identycznie reaguja, nawet sie kiedys sama zapytalam jak wyszly moje badania to mi powiedziala ze nie jej sie w to zaglebiac bo to nie ona jest lekarzem i dowiem sie na wizycie. wiec sama widzisz jak to jest... dlatego si enie denerwuj tylko czekajna wizyte u ginkirobiłąm ten test po 2godzinach od wypicia glukozy ale pani nic nie chciała mi powiedziec na temat wyniku, ze ginka to sama podejmie decyzje co dalej i teraz to nie wiem czy sie denerwowac czy nie
no wlasnie! ale ja juz postanowilam ze bede sie sugerowac tylko tym co mowi moja ginka bo inaczej to bym chyba zglupialai badz tu człowieku mądry
tak jak i u mnie ta pogoda, ja nie mam co sprzątaću nas dzis fatalna pogoda..leje deszcz i nic mi sie nie chce..przydałoby sie jednak w szafkach cos poskłądac..moze troszke poxniej mnie najdzie..
dokładnie tak, dlatego najlepiej od razu powiedzieć o co chodzi, bo wróżkami to nie jesteśmya człowiek przecież telepatycznie się nie dowie.
ale fajniejade z teściową po zabawki dla dzieci.
ja tez się cieszemanenka dobrze ze sie wszystko wyjasnilo i ze sie pogodzilyscie
oj dokładnie tak jestManenka, super, że wszystko dobrze z dzidzią, a resztą sie nie przejmuj lekarz wie co robi i trzeba mu zaufać bo byśmy zwariowały
no właśnie ta sprawa w ogóle nie powinna mieć miejscai dobrze ze z siostrą sprawa sie wyjasniła tylko szkoda ze od razu ci nie powiedziała prosto jak sie sprawy mają tylko cie narazała na stres i nerwy
a wiec też trzymam kciuki za dobre wynikija tez juz na dniach ide zrobic ten test.
no to bede trzymac kciuki zeby dobrze wyszedłja tez juz na dniach ide zrobic ten test.
wtedy to wpisała koło wyniku jakąś max norme i ja ja miałam przekroczoną a teraz to mi powiedziała ze dla testu po 2 godzinach to nie ma norma wtedy jak robiłaś badania to od razu ci powiedzieli jaki jest wynik??
no to w ramach nudów mały przeglądzik ciuszków dla Michaela i obiecane foteczkija już samotna do wtorku i za pewne ciągle na tt będę
staram sie choc niestety jakos tak wychodzi ze musze myslec ciagle jak cos jem ale na szczescie nie wpadam jeszcze w paranojeRagazza555wiem ze to sie łatwo mówi ale straj sie nie myslec o tym cukrze..
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość