to jest minimum za wynajem...normalnie chca tak 900-1200 plus oplaty wiec naprawde niezle nam sie trafiloKurde 1000 zl masa kasy
nie,ul. reduta dzik. to dolne miasto jest,blisko centrum. nie tak tragiczniedorotaczekolada, a gdzie to mieszkanko?Bo chyba nie wzgorze mickiewicza?
to nie pytanie do mnie ale tez powiem ze ja nie licze. z Matim tez nie liczylam. choc mam wrazenie ze on sie mniej ruszal. ta dzidzia jak juz pisalam jest zdecydowanie nadaktywnaA powiedz mi czy Ty liczysz ruchy
- to juz widze,czemu tak tanio.No ale to kiedys byla kiepska dzielnica,moze sie poprawiloto dolne miasto
- shiva byla online dlatego bezposrednio do niej sie zwrocilam ale ciekawa jestem odpowiedzi wszystkichto nie pytanie do mnie
- nam tez i dopiero teraz jak splacilismy kuchenke,to moglismy sobie pozwolic,zeby zrobic remoncik i wziasc mebelki na raty,a do wykladziny dolozyl sie sam Andrzejke,mi sie wlasnie tez marzylaby
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość