Zdjęcia naprawdę świetne, coraz piękniejsze te nasze dziewczynki

dla Tosieńki
Z Łukaszka też świetny pływak.
Ja też kibicowalam Kubicy, a mecz, cóż w końcu Polacy sobie sami strzelili i tu pojawia się problem z definicją drużyny narodowej
A my w czwartek dowiemy się czy Amelcia dostała żłobek, szczerze wątpie, ale co tam. Ceny opiekunek we Wrockku jak w Krakowie po prostu masakra. A z zarobkami, to cię Pruedence rozumiem, bo mnie też jasny szlag trafia, Człowiek się uczy, a pani w mięsnym lepiej zarabia
anitko nie przejmuj się ja wczoraj musiałam się powstrzymac, bo juz miałam ochotę tez przylać Amelci a skończyło sie na tym, że akurat zadzwonił mój M i usłyszał litanię na temat "pieprzonego bachora, którego oddam cyganom, albo zaraz przez balkon wyrzucę" oczywiście wszystko na dworzu, tak więc mają o czym plotkowac, ale nie obchodzi mnie to. Ale po prostu jakoś musiałam dac upust negatywnym emocjom, tak więc wyrzucilam wszystko z siebie i mi przeszło, a i ona potem była spokojna.
[ Dodano: 2008-06-10, 14:46 ]
acha a amelka dzisiaj do spaceru czyli do 12 od 6 rano chodziła w majteczkach i bez pieluszki i wołała si i nawet nie popuściła tylko na nocnik. A szczęśliwa jak nigdy w życiu. Zaraz jak się obudzi znowu założymy majtki.