Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

18 gru 2008, 20:00

aja sie zastanawiam nad kupieniem takiej płytki http://www.spokojny-sen.pl/
dzis mówili o tym w dzien dobry tvn podobno swietnie wycisza to malenstwo

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 20:05

Marcia77, fajna ta płytka, czemu nie możesz kupić i droga tez nie jest
warto spróbować :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

18 gru 2008, 20:09

własnie cena mnie zacheca..chyba sobie sprawie tylko własnie sie zastanawiam bo w naszej sypilani nie mam na czymtego odtwarzac..i to jedynie mnie powstrzymuje..bo na poczatku dzidzia bedzie w naszej sypialni conajmniej do konca jak ja będe karmic..

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 20:12

Marcia77, no ja tez tak planuje łóżeczko wstawić do sypialni do końca karmienia
a płytka fajna, zawsze możesz kupić jakieś tanie cd-radio, może teraz jakaś promocja świąteczna w sklepie będzie

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

18 gru 2008, 22:13

aja sie zastanawiam nad kupieniem takiej płytki http://www.spokojny-sen.pl/
dzis mówili o tym w dzien dobry tvn podobno swietnie wycisza to malenstwo
no ja tez dzisiaj o tym ogladalam i nawet wyslalam maila do nich bo byl konkurs i dla pierwszych 5 osob byla taka plytka ale sie nie zalapalam niestety. tez uwazam ze to swietny pomysl, jesli to oczywiscie jest prawda ze dziala. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
manenka dasz rade jak my wszystkie. dla mnie sa najgorsze noce samotne. takie mam duze lozko malzenskie a sama w nim przewaznie spie. ale juz jutro mojmaz przyjedzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz sie nie moge doczekac.
a teraz mnie napadlo na pizze taka mrozona i wlasnie sobie odgrzewam.
zauwazylam tez ze ostatnio wogole nie mam ochoty na mieso. nawet na moje ulubione kotlety schabowe. dlatego jutro zrobie rybke.

stroik spodobal sie bardzo wszystkim. az dostalam specjalne zamowienie dodatkowo dla siostry meza i jutro przysiade i zrobie :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 22:24

manenka dasz rade jak my wszystkie. dla mnie sa najgorsze noce samotne. takie mam duze lozko malzenskie a sama w nim przewaznie spie
nom dokładnie
ale juz jutro mojmaz przyjedzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz sie nie moge doczekac.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a teraz mnie napadlo na pizze taka mrozona i wlasnie sobie odgrzewam.
daj kawałek :-D
a co do mięsa to większość :ico_ciezarowka: nie ma na nie ochoty
stroik spodobal sie bardzo wszystkim. az dostalam specjalne zamowienie dodatkowo dla siostry meza i jutro przysiade i zrobie :-D
super, to i nam się pochwal

a ja londyńczyków oglądam
mąż za 70km będzie w Pl
a potem coś zje , wypije kawę i dalej w trasę 500km na mazury

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

18 gru 2008, 23:20

hej
napisałam posta wcześniej i mi zniknął :ico_szoking:
ja cały dzień sprzątałam pokój małej. wynisłam na śmieci 6 siat i 2 do piwnicy. troche lepiej w tym pokoju bo przypominał graciarnię.

mały dziś był baaardzo spokojny, zupełnie inaczej Go czułam niż zawsze i nie wiedziałam czy panikować i jechać na ktg, czy czekać do jutra i zobaczyć co i jak w nocy będzie. na szczęście manenka poradziła by czekolady sie najeść - pomogło, zaczął szaleć jak zawsze :ico_brawa_01:

ja słuchałam z olą w ciąży muzyki klasycznej takiej płytki dla :ico_ciezarowka: i wcale potem jej to nie uspokajało...puszczałam też jej w ostatnim m-cu ciązy często melodię z karuzelki i też to potem nie działało więc nie wiem czy to prawda.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 23:30

napisałam posta wcześniej i mi zniknął :ico_szoking:
wkurzyć się idzie, ja też czasami jak napiszę i mi zniknie, to już nie mam ochoty 2 raz tego pisać

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla syneczka, lubi czekoladki :-D

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 gru 2008, 09:13

czesc dziewczynki
życze wszystkim miłego dnia :-D

u mnie niestety pogoda wstrętna strasznie leje i do tego jeszcze chyba deszcz ze śniegiem no cóz ale ja musze wyjsc jade do promotora

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 10:03

hej hej..to fakt pogoda w Krakowie fatalna..najlepiej to siedziec w domu..ale pojawil sie cien szansy ze troszke śniegu spadnie na święta...
ja włąsnie siedze u mmausi i czekam na swoja fryzjerke :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”