hej laski
żyję

wczoraj dentysta zrobił mi plombę ale stwierdził ze otworzy tego zeba po zrobieniu zdjecia bo cos mu tam nie pasuje że ja czuje jeden kanał
no ale wazne ze nie boli
no a kieł

masakra, dentysta rozwiercił mi go w znieczuleniu, wyczyściłł kanał z nerwem ale jak wsadził igłę głębiej zeby przebic stan zapalny żeby ropa zeszła to myślałam ze zdechnę

poczułam kłucie w oku, uchu nawet w czubku głowy, rozrywało mi czaszke z bólu i takie bąble cyk,cyk, cyk... i ropa poszła
i on mi zostawił tą dziurę zeby ta ropa sciekała
kazał zatykac dziure na czas jedzenia kawałkiem waty i płukać szałwią i dentoseptem
ale nie chciał mi dac antybiotyku, zadzwoniłam z gabinety do gina i ten kazał mi wypisać duomox albo augmentin coś z tych rzeczy a dentysta do mnie ze mam przyjsć na drugi dzień bo nie ma druczków nfz bo teraz porzyjmuje prywatnie a z nfz jutro
kurcze wkurzyłam sie, ale zadzwoniłam do kolezanki i jej mama mi dała pół opakowania duomoxu 1g -straczy do piatku do wizyty u gina

on mi reszte wypisze
a 14-tego jestem umówiona juz do innego dentysty na prywatne leczenie tej trójki
Pati85 gratuluję syneczka

poszukam tej stronki, ale nie wiem czy znów ją znajdę
Karina myślałam ze juz nie zajrzysz do nas
Inia ja bym uległa mężowi

w końcu to też jest jego dzieciątko, ma prawo wiedzieć a skoro tak sie cieszy

to cieszyłabym sie z nim

niech sobie wie, co z tego ze ty tez sie dowiesz, przecież to żadna tragedia wiedzieć kto w brzuszku siedzi

niepotrzebnie sie denerwujesz kochana