U nas pogoda taka, ze wychodzic sie nie chce.. deszcz pada. Moze pozniej na jakis chociaz krotki spacerek wyjdziemy.
Oby wszyscy byli zdrowi bo cos chorobowy czas nastal

Biedny Arturek, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje i skończą się Wasze problemy ze zdrówkiem.Aha i miałam pisać że jutro jedziemy znów na langiewicza (do szpitala), wyniki moczu wyszły złe i ma to zakażenieale jak będzie ordynator to mam nadzieję że da jakiś antybiotyk do domu
Musisz wejść do swojego profilu i tam wstawiasz w podpisie link do suwaczka, którego robisz np. na www.suwaczek.plA jak dodaje się suwaczki?
Wyjaśniłaś doskonale, ja trochę zagmatwałam... hehehhetyutaj mozesz sobie cos wybrac www.suwaczki.pl wybierz, skopiuj kod na forum i wklej w swój podpis, mam nadzieje ze wytłumaczyłam dobrze
U nas było dokładnie tak samo, mogłam korzystać z kompa, dopoki Jarek nie wrócił z pracy. Teraz mam laptopa i problem się skończył.no i tyle pisania bo maciek własnie wszedł
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość