Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

19 gru 2008, 10:42

u mnie niestety pogoda wstrętna
u mnie to samo. chyba w calej Polsce nie zaciekawie.
ale wlasnie ogladam tvn i mowia ze jest szansa na snieg w swięta :ico_brawa_01:
jade do promotora
no wiec powodzenia. trzymamy kciuki :-)
czekam na swoja fryzjerke
a co chcesz zrobic z wlosami? obciac, ufarbowac? kolezanka mi niedawno powiedziala ze ona w ciazy nie farbuje wlosow wogole bo gdzies slyszala ze od farbowania moze sie dziecko rude urodzic. :ico_puknij: ani troche w to nie wierze, ale ja nie farbuje wlosow.

mnie oczy dzis szczypia jak nie wiem. nie spalam chyba cala noc :ico_olaboga: :ico_zly: i czuje ze jestem zdzazniona, zla i wogole do bani bo nie mam humoru... juz zjadlam sniadanie wiec zapraszam na :ico_kawusia:

musze sie zaraz wpakowac do wanny a tak mi sie nie chce... ale juz mam oliwe na wlosach.maz dzis przyjedzie wiec koniec tego leniuchowania.
no i dzis robie rybke na obiad jak co piatek :-D mniam mniam

[ Dodano: 2008-12-19, 10:33 ]
manenka zapisalam twoj numer gg u mnie na gg i teraz wiem kiedy wstajesz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
tak sobie pomyslalam ze w razie czego jak bym byla w szpitalu to mojmaz moze was poinformowac z mojego gg. bo szczerze watpie zeby poradzil sobie na forum. on nawet nie wie co to za strona i gdzie jej szukac... wiec mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 12:10

a co chcesz zrobic z wlosami? o
robie tylko pasemka na odrosty..na moich włosach to i tak nic prawie nie widac...dosyc małe pole manewru mam z nimi...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 12:10

cześć dziewczyny

ja dziś wcześniej na nogi bo kiepsko w nocy spałam, ciągle myślałam, żeby mąż szczęśliwie dojechał no i po 10 zadzwoniłam do niego, a on mi mówi, że od godziny jest już na miejscu , ale nie chciała mnie budzić :ico_szoking: , normalnie myślałam, ze mu zawale, ja tu sie martwię o niego , a on mnie budzić nie chcę :ico_puknij:

Ragazzz
powodzenia u promotora :ico_sorki: :ico_sorki:
a u nas dziś liczna pogoda 0st, ale słoneczko :-D

Marcia no właśnie co będziesz robić z włoskami ??

jedwabna, no ja tez miałam kiepska noc, ale dziś już twój mąż przyjeżdża i przytulisz się w nocy do niego to sobie pośpisz :-D
co do farbowania włosów to tez w to nie wierzę :ico_puknij:
moja siostra malowała i synków z ciemnymi włosami urodziła :-D
a widzisz przyłapałaś mnie na gg :ico_haha_01: bo siostra pisła do mnie kiedy mój mąż przyjdzie po naszego psa bo dziś cały dzień jest nieznośna, ciągle szczeka i biega po wszystkich oknach i patrzy przez nie , chyba czyje, ze Krzyś przyjechał :-D
a co do gg i kontaktu, to pewnie, niech mąż pisze bo się jeszcze tu zamartwimy

[ Dodano: 2008-12-19, 11:11 ]
robie tylko pasemka na odrosty..na moich włosach to i tak nic prawie nie widac...dosyc małe pole manewru mam z nimi...
aha , a ty masz takie gęste , ze dużo roboty przy nich co??

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 12:11

no manenka to nasz taki forumowy śpioszek :-D :-D :-D dzis chyba i tak wczesnie wstałas :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 12:12

jedwabna, ale podaj mi jeszcze swój nr gg, bo twój mąż może do mnie pisać a ja nie będę wiedziała kim on jest i co on ode mnie chce :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 12:12

a ty masz takie gęste , ze dużo roboty przy nich co??
powiem Ci ze tak tylko sie wydaje-one nie sa geste tylko krecone i przez to jest takie wrazenie..jak je zmocze i nabalsamuje to mam cztery na krzyż :-D :-D

[ Dodano: 2008-12-19, 11:14 ]
jesli chodzi o kontakt to na styczniówkach powymieniałyśmy sie telefonami..wiec ja bede nadawac przez smski..moze uda mi sie tez meża namowic zeby cos skrobnął..bo czasami do nas zaglada i nas podczytuje :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 12:14

Marcia77, no dziś święto :-D , pogoda ładna, mąż na miejscu, piesek się niecierpliwi, a wiec ja już nie mogłam zasnąć i Mike też dziś o 10.00 wstał :-D
ja jestem nocny łowca, wy już smacznie śpicie ja dalej na kompie siedzę :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 12:15

a jestem nocny łowca, wy już smacznie śpicie ja dalej na kompie siedzę
to podobnie jak moj mąż..ale to chyba dobrze bo bedziemy sie wymieniac przy dzidzi :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 12:16

moze uda mi sie tez meża namowic zeby cos skrobnął..bo czasami do nas zaglada i nas podczytuje :-D :-D
tak :ico_szoking:
o kurcze to nie możemy o nim pisać
a my go tu chwaliłyśmy, że taki przystojny :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 12:17

a my go tu chwaliłyśmy, że taki przystojny
spoko...wiesz jak to go podbudowało..cały czas mnie doytywał co dziewczyny mowiły po jego wystepie w tvn :-D wiesz jak to jest jak juz pisąłam wielkorotnie..jak z dzieckiem.. :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”