Uuuuuuuu dziewczynki coś dzisiaj chyba wszystkie mamy zły dzionek.
Nawet, że wczoraj miałam wspaniały wieczór i się uśmiałam to poszłam spać o 1:30 w nocy a wstałam 6:30 nie wiele spania, a dzisiaj czuje się jak gówinko.
Ale co tam siedze w pokoju pełnym drobiazgów dla dzidzi i aż mi głupio, bo tak biedoliłam na tych ludzi a oni mi zrobili tak miłą niespodziankę.

Potem oglądałam program Tayra chyba tak się pisze i ona stara się teraz udowodnić dziewczyną, że nie ważne że masz więcej kilogramów niż 10 lat temu albo przed porodem, i rozmawiała z dziewczynami i wiecie co jej sprawa uratowała nawet życia kobietom, bo one chciały się zabić z powodu wyglądu, że nie wyglądają, jak te modelki na okładkach. Tayra była taką modelką i od momentu rozpoczęcia karjery do dnia dzisiejszego przytyła 15 kg !!!!!!!!!
To jest dużo ale ona twierdzi, że to nie jest ważne, bo ona nie dba o to czy jej cyce są bardziej obwisłe czy jej dupsko urosło, ona kocha się taką jest i jest szczęśliwa. Oczywiście nie namawia, aby przestać o siebie wogóle dbać, ale ważne jest aby się kochać takim jakim się jest.
Wyłam niesamowicie jak to oglądałam, byłam w szoku a zarazem bardzo szczęśliwa, że nareszcie byłe modelki zaczynają mówić o tym co dzieje się za kurtyną.
Kupiłam sobie nowy biustonosz dzisiaj , jest akurat teraz ale ja naprawde nie miałam już nic do włożenia, na jednym staniku nie można jechać. A do porodu zostało troche jeszcze.
Wisienko tak to jest ta pościel, którą tak chciałam bardzo. Super sprawa, kolory boski ii teraz uprać i tylko szykować !!!!!!!!!!!!!