zirafka, zajefajnie Kubuś się cieszy przez sen, jest przesłodki

A we wózku to jeździ na połsiedząco bo inaczej nie ma mowy - musi wszystko widziec a najlepiej to jakby tatus go w nosidełku nosił to wtedy jest mu najlepiej
u mnie było to samo a teraz tatus juz go nie wyciąga z wózka i nie nosi bo musimy oduczyc tego Franulka bo ja jestem cały dzień sama tatuś w wekendy z nami na spacerze i ja nie dawałam juz rady zakupy wózek i Franek na rekach szok ludzie sie patrzeli jak na wariatkęnajlepiej to jakby tatus go w nosidełku nosił to wtedy jest mu najlepiej
ja nie zawsze podaje soczek czesto robie herbatkę uspokajającąco myslicie o niepodawaniu soczków (zamiastt tego woda i ewent. herbatka)?
Ja myślę że z rok będe karmić. póki co mala nie może dostać zwykłego mleka modyfikowanego bo ma uczulenia a ten nutramigen dla alergików to swiństwo. Nie dala bym tego Juleczce. szkoda mi jej. Zresztą ona nie umie pić z butelki nawet do herbatki muszę kupic jej niekapka bo z butelka u nas nie przejdzie. Kube karmilam 14 miesięcy i bez problemu o odstawilam a w zasadzie to odstawił sie sam i już nie chcial mojego cycaDziewczyny jak długo chcecie karmić piersią?
Ja jestem przeciw. Soczki są slodnie i zmniejszają apetyt. Mojemu Kubie jak byl troche starszy niz Julka dawałam soczki i potem dużo mniej jadał. Ponoć dla dzieci najzdrowsza jest sama woda.A co myslicie o niepodawaniu soczków (zamiastt tego woda i ewent. herbatka)?
Moja śpi 3-4 razy z tym ze jedno spanie ma dluzsze ok 2 godz i pozostałe tak 30min do godziny.kochane ile razy wasze pociechy śpią w dzień ?
soczki najlepiej wprowadzac przy cycu dopiero w 7 miesiacu, tak czytalam. MOj na razie nie chce, wiec mam problem z glowy. Ale lubi za to herbatki.a jestem przeciw. Soczki są slodnie i zmniejszają apetyt. Mojemu Kubie jak byl troche starszy niz Julka dawałam soczki i potem dużo mniej jadał. Ponoć dla dzieci najzdrowsza jest sama woda.
to prawda, ponoc bardzo wazne, by dziecko przyzwyczajac do wody, oczywiscie tę z atestemPonoć dla dzieci najzdrowsza jest sama woda.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość