chwilowo mnie nie bylo po synka musialam do szkoly podjechac 
bigottka, ja od jutra bede wiecej bo mam wolny caly tydzien a tak jak z pracki wracam to nie zawsze mam sile

to może mam urojoną ciążę
 to może mam urojoną ciążę   

byłam z psem hihi a teraz gadam z mamą i bratową bo przyjechała do nas
  byłam z psem hihi a teraz gadam z mamą i bratową bo przyjechała do nas   ale was podczytuje!!
  ale was podczytuje!!  naleśniki
  naleśniki   zaraz ide sobie zrobić jeje tylko ciekawe z czym bo nic w lodówce nie mam, chyba pójde do sklepu po coś do naleśników!!!
 zaraz ide sobie zrobić jeje tylko ciekawe z czym bo nic w lodówce nie mam, chyba pójde do sklepu po coś do naleśników!!! 
  Nie przypomina Ci to czegos
 Nie przypomina Ci to czegos  
 to stukamy i piszemy. Antoś już tyle ząbków
  to stukamy i piszemy. Antoś już tyle ząbków  
   dosłownie szok.
  dosłownie szok. przynajmniej nie siedzisz sama bo mąż teraz poszedł do pracy i mam spokój przynajmniej
 przynajmniej nie siedzisz sama bo mąż teraz poszedł do pracy i mam spokój przynajmniej 

bratowa pojechała a mąż jak zwykle poszedł na imprezke z kolegami
  bratowa pojechała a mąż jak zwykle poszedł na imprezke z kolegami   mam już dosyć, ciągle gdzieś wychodzi a jak ja prosze żebyśmy gdzieś poszli to nie ma siły
  mam już dosyć, ciągle gdzieś wychodzi a jak ja prosze żebyśmy gdzieś poszli to nie ma siły   
 bigottka to ja wpadam do ciebie na te naleśniki bo mi się nie chce robićciasto już usmażone

ja też i mam gdzieś ile przytyje, oczywiście co przytyje to i tak zrzuce!!!ja nie wiem ile już waże a jem wszystko i ile tylko mi się chce
10 juz

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość