no to teraz już wiem, właśnie nie wiedziałam czy to przesąd czy fakt, bo tych zabobonów jest mnóstwo, a jak się mieszka z babcią to już wogóle nic nie wolno zrobić, dobrze że narazie nic nie wieto nie sprawa zadnych tam chemikalii... kiedyś poprostu farby robiono na bazie związków amonowych i amoniaku a te mają z kolei nieprzyjemny zapach...
ogromne gratulacje, należy się wielkiZDAŁAM TEORIE !!!
Renia ja też sie dziwie skąd ludzie biorą niektóre zabobony...no to teraz już wiem, właśnie nie wiedziałam czy to przesąd czy fakt, bo tych zabobonów jest mnóstwo, a jak się mieszka z babcią to już wogóle nic nie wolno zrobić, dobrze że narazie nic nie wie
no pierwsze słyszę, ale dobre nie powiemze jak ciężarną kopnie koń to dziecko bedzie miało znamie "głowe konia" w tym miejscu...
... kup gonie mam pomysłu na obiad
ale fajnie pewnie już się doczekać nie możesz, ja nie będę mieć możliwość w 3d a i nie wiem kiedy się wybrać wogóle24.01 w sobote bede miala usg 3d
no ja właśnie pierwszym razem też byłam koło 6tc i nie było serduszka i teraz się jakoś boję chyba pójść żeby tego samego nie zobaczyć, w sumie nie zobaczyćwiec poszlam tak w 6 i pol tygdniu,widac juz bylo serduszko:)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość