Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2009, 11:02

dokładnie lidziu - przy pierwszej ciaży, mimo ze przebiegała z problemami nie znałam schematu najgorszego z możliwych i o tyle byłam spokojniejsza, a teraz ta beztroska już nie wróci...ale z drugiej strony - o tyle jesteśmy silniejsze ...

lidziu Ty moja przychodniowa specjalistko. jak myślisz - kiedy powinnam powtórzyć test? jeśli do jutra nie dostanę @ to powinnam jutro rano go zrobić czy poczekac jeszcze...? bo sie obawiam że coś moze byc nie tak :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

11 maja 2009, 11:03

ja na usg napewno sama nie będę chciała chodzić i chyba już tak szybko nie powiem rodzinie o ciąży. ja mam mieszane uczucia, bo z jednej strony by lerzałam zarazz łożku i poszła na l4 a z z drugiej strony mam śmiadość,że czasem i to nie pomoże chyba jednak jak już będę w ciąży będę szczęśliwa:) ale strach też pewnie będzie.

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2009, 11:06

jenny masz racje - nie a reguły. ja od pcozątku z Bliźniakami leżalam, miałam tabletki, zastrzyki...nie pomogło...
natura niestety robi swoje i na to nie ma rady :ico_noniewiem:

ale obysmy zaszły kochane :ico_sorki:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

11 maja 2009, 11:11

eve.ok, No chyba teraz zostalas jedna taka nasza nadzieja wsrod staraneczek po stracie..... niestety jak w zegarku @ przyplatala sie do mnie :ico_sorki: Brzuch mnie dziwnie nie boli ale juz faszeruje sie na zas tabletkami :ico_sorki:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2009, 11:13

asiu ale co - już przyszła-przyszła? :ico_noniewiem: definitywnie? :ico_noniewiem:
no szlag no :ico_zly:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

11 maja 2009, 11:15

eve.ok, no niestety :ico_sorki: Marcin zalamany i wsciekly sam na siebie :ico_placzek: ja nie wiem co mam z nim teraz zrobic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2009, 11:18

on to teraz powinien Ciebie kochana pocieszać :ico_noniewiem: ale wiem...to rodzi taką nerwową atmosferę...bedziemy dzielne asiu. Tobie chociaż cykl sie nie rozregulował. a ja na prawdę nie mam przeczucia, ze jestem w ciąży. mam mnóstwo objawów, ale coś tu nie gra :ico_noniewiem:
kochana - bedzie odbrze :-) ja to ci anwet zazdroszczę tej @, bo ja mi przyjdzie po 35 dniach np., to dopiero bedzie gimelka :ico_olaboga:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

11 maja 2009, 11:20

AsiaNL, kurde szkoda ze przyszła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

eve.ok okres mialas miec w sobote tak??
mysle ze jak zrobisz jutro z porannego moczu to juz wyjdzie :-D

a jak nawet wyjdzie 1 kreseczka to poczekaj z 15 min zanim wyrzucisz bo po chwili moze sie pokazac 2ga słabiutka :ico_sorki: :ico_sorki:
mglas miec owulacje blizej konca i dlatego wczesniej testy nic nie pokazaly i zrob z rannego moczu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

tak mocno trzymam kciuki w tobie nadzieja ze bedziemy ciociami :ico_sorki: :ico_sorki:

a potem kolejno asia,jenny i ja :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_sorki: :ico_sorki:

mnie cos brzuch boli chyba z nerwow albo grill wczorajszy nieposluzyl... juz ktorys raz kursuje do kibelka... :ico_noniewiem:
oby przeszlo...

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

11 maja 2009, 11:22

on to teraz powinien Ciebie kochana pocieszać
Ja Ci powiem kochana ze to marcin u nas robi za płaczke w domu, on rozkleja sie momentalnieale ja wiedzialam ze teraz tez bedzie ciezko z postaraniem sie o dzidzie :ico_sorki: o zeszla ciaze staralismy sie rok czasu, mi sie wydaje ze to z nim cos chyba nie tak ale nie mowie mu tego zeby przykrosci nie sprawic :ico_noniewiem:
z moim ex za pierwszym razem wyszlo nawet nie liczylam dni plodnych.
Od tak poprostu :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-05-11, 11:26 ]
a jak nawet wyjdzie 1 kreseczka to poczekaj z 15 min zanim wyrzucisz bo po chwili moze sie pokazac 2ga słabiutka
Ja tak mialam przy pierwszej ciąży :-D test walnelam w lazience i zapomnialam o nim dopiero jak mama powiedziala mi ze jestem w ciazy to oslupialam i wypalilam "mamo przeciez na tescie jedna krecha jest" a mama " nie sa dwie" malo zawalem nie skonczylam bo akurat konczylam szkole :ico_sorki: a tata nie odzywal sie do mnie przez calutka ciaze i dopoki Zuzia nie skonczyla 4 miesiecy :ico_sorki: teraz oczko w glowie bo jedyna wnusia :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:
tak mocno trzymam kciuki w tobie nadzieja ze bedziemy ciociami
Ja juz sie jutra rana nie moge doczekac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a potem kolejno asia,jenny i ja
No nie wiem czy ja pierwsza bede :ico_sorki:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2009, 11:29

ale widzisz asiu - u nas też nie powinno być problemu, bo dwa razy nie uważaliśmy i dwa razy wpadliśmy a starania nie wychodzą :ico_noniewiem: moze kestia psychiki?

lidziu - masz rację - zrobie jutro :-)
a dziś chyba sie zwine wcześniej do domku...okropnie sie czuję...jakbym miała zemdleć...do tego prawie wymiotuję na biurko (sory za dosłownosc obrazu)...oby to była :ico_ciezarowka: a nie anemia zadna...gosh..nie wytrzymam 4 godzin...
albo na @ moze? czasami tak miewałam... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-05-11, 11:31 ]
asiu uda sie uda Wam w końcu :ico_brawa_01: mocno w to wierzę kochana... :ico_brawa_01:
jejuś...my tu jak jedna wielka rodzinka :ico_haha_01:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”