Hej , ja po pracy i po obiadku
i normalnie jestem w szoku ale się rozpisałyście
, mialam co nadrabiać, z listą świetny pomysł
Kicia dzieki za info dotyczące tych badań bo ja na serio poszłabym tam z siuskami jak kwas moczowy to moczowy .
Jeśli chodzi o zorganizowanie ludzi do pomocy to u mnie męzulko bierze 2 tygodnie urlopu jak tylko przyjde ze szpitala a później jak on pójdzie do pracy to urlop bierze moja mama (mieszkamy w domu z moimi rodzicami - oni na górze) Więc pierwszy miesiąc mam z głowy a potem co drugi dzień będzie mama bo pracuje na ½ etatu. Także nie będzie źle
Kicia nie dziwie sie ani troche że martwisz sie jak to będzie, bo mama mamą ale to przeciez będzie twoje dziecko i to ty powinnas decydowac o rzeczach dotyczących dzidziusia. Ja tez mam pewne obawy co do mojej mamy ale na razie do niczego nam sie nie wtrąca, czasem doradzi ale na tym sie konczy i mam nadzieje ze tak zostanie.
[ Dodano: 2007-08-13, 17:24 ]zapomnialam podac termin, a wiec 10 wrzesien co do imienia to chyba Aleksander na 100% podam w srode.
[ Dodano: 2007-08-13, 17:30 ]koniec odpoczynku teraz lece załączyć pralke z ciuszkami, to będzie moje pierwsze pranie ubranek dla malego. Mam nadzieje ze w 60'C nic im sie nie stanie
kolezanka mowila ze prała na 90'C ale wole nie ryzykowac bo nie wiem co po praniu z tego wyjdzie. Mam nadzieje ze 60 w zupelnosci wystarczy. A wy jak pierzecie tzn w jakiej temperaturce??