Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2007, 23:06

Iwciu ,widzisz od razu ci lepiej wystarczy komus powiedziec, ja pare dni temu spuscilam sie na kafe nic to nie zmienilo ale przestalam sie przejmowac i brac sobie wszystko do serca buziaki dla ciebie i chlopcow

Riterko co z tego ze w spadku jak wyglada exstra ,mozna juz dawac poduszke?

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2007, 23:07

Moje chłopaki oglądają Troję,a ja się nudzę ,nie lubię takich filmów

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2007, 23:08

Iwciu to znak czas na dziewczynke :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Reeni
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

16 mar 2007, 23:08

To też mamy :-D , zaczęłam zapisywać od końca lutego i jeszcze opisuję pokrótce co robimy, kiedy śpi i kiedy się budzi, muszę jeszce opracować teraz z tych danych ile śpi :-D . Stwierdziłam że będę zapisywać, bo potem zapomnę jak to było, żałuję że nie robiłam tak od początku, mam tylko kilka tabelek z początków karmienia jak walczyłam o swój pokarm.

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2007, 23:09

tylko mnie nie zabij

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2007, 23:11

Faktycznię,że lepiej , tak to się we mnie zbiera zawsze do czasu,aż wreszcie muszę się pożąlić,bo bym chyba eksplodowała.Co ciekawe to ja przecież z tą babą męczę się już 10lat,chyba powinnam się przyzwyczaić.
Zmykam ,bo strasznie marudzę :ico_szoking:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2007, 23:11

Iwciu to zróbcie jej piekiełko przez jakiś czas, to może się wyniesie :ico_szoking:

Mosob ja dałam Jaśkowi poduchę już w 3 miesiącu i w łóżeczku też ma tylko taką "bezpieczną"

Reeni to widzę, że mamy podobne bolączki, ale ja ostatnio odpuściłam już pisanie, bo tylko się stresuję, że mało zjadł

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2007, 23:13

oj Mosob chyba starczy ,w końcu to teraz miała być dziewczynka a jak się okaże ,że dopiero 5 będzie dziewczynka to się dochowam pułku wojska :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-03-16 ]
Karolciu ona po takim "wykładzie" juz nie raz nam obiecała,że się wynosi,bodaj pod krzaczek a z nami mieszkać nie będzie.Szkoda tylko ,że tak daleko od słowa do czynu

[ Dodano: 2007-03-16 ]
ależ sie rozgadałam,na tej stronie co drugi post należy do mnie,kiedy ja się tyle udzielałam :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ania29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

16 mar 2007, 23:21

cześc laseczki wieczorową porą
Iwciu kochana ignoruj ją, bo one tylko czekają żebyśmy sie z nimi kłóciły,szukają afery a potem płaczą jakie to złe synowe ehhh temat rzeka.
Margo jaki ten fotelik masz vektor czy key??
Wiecie, próbowałam mojemu Pudzianowi ograniczyć jedn posiłek w nocy, chciałam oszukać go i dałam smoka, ale cwaniak nie dał sie złapać na to.
Dzisiaj dostał marchewke z ziemniakiem Hippa , ale to niedobre, jednak najlepsza jest jarzynowa gerberka , ale bidulek nie mopże bo go uczula.Zobaczymy jak marchewka z ziemniakiem.

Awatar użytkownika
Gosia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 mar 2007, 23:21

Sto lat sto lat dla Jasia :ico_tort:

MK -> ja oglądam Prison Break :) ale ja ściagam odcinki z neta i jestem na bieżaco z amerykańską TV :) jakby co to adres strony gdzie możesz sobie ściągnąć wszystkie odcinki
www.prisonbreak.int.pl

musisz się zarejstrować na forum i wówczas ukażą dwa ukryte działy, widoczne tylko dla zalogowanych użytkowników. Stamtąd możesz ściagnąć całą 1 i 2 serie. Ogólnie jestem pod wrażeniem tego serialu, nieziemsko wciąga :ico_haha_02:
Oprócz tego jestem maniaczką "Losta" :) Lubię takie pokręcone historie.

Byłam dziś z Julka u pediatry. Płuca i oskrzela czyste, a Jula kaszle, smarka i kicha. AKtar leje jej sie strumieniami. a z kaszlu budzi się w nocy. Muszę zmienić pediatrę, bo ta przepisała jej jedynie syropek. Oczka nadal jej ropieją, raz więcej raz mniej i nie wiem od czego to zależy. Stosujemy rózne specyfiki do tych oczek a ona strasznie tego nielubi :ico_olaboga:

Iwciu -> współczuję teściowej. Ja jestem straszny nerwus, raczej nie dałabym rady jej trzymać w chacie. Straszne, że jesteś u siebie a ona Ci się rządzi.Ja bym ją pod ten krzaczek w końcu zaprowadziła :ico_haha_01:

Kasiulka -> powiedz Ty mi kochana co robisz ze słoiczkami jak już je zapasteryzujesz? do lodówy? I jak długo można je trzymać?

Był temat jedzenia przez maluchy. Julka zjada tylko 3, czasami 4 posiłki mleczne po około 200ml mieszanki. Wcina cały słoik jakiejś zupki z mięskiem, bardzo rzadko zje deserek, bo deserki sa zazwyczaj z dodatkiem jabłka a ona go nieznosi. Ale dziś zjadła cały słoiczek suszonych śliwek z gerbera, aż się do nich trzęsła tak jej smakowały (taki mały słoiczek, nie wiem ile on tam ma chyba 90ml) więc mogę się spodziewać, że jutro będzie miała małe rozwolnionko :ico_haha_01:

Ok, uciekam poleżeć przed TV, pewnie zaraz zasnę :ico_oczko: papa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”