DZIEWCZYNY ALE SIĘ ROZPISAŁYŚCIE!!!!!!!!!!!!!
Kingas Ja w szpitalu pierwszą dobę w ogóle nie spałam, a w następne to ew.drzemałam kilka chwil w dzień, bo w nocy to w ogóle. Teraz się zastanawiam jak ja to wytrzymałam i dlaczego nie chciało mi się spać? I nawet ten 3-dniowy pobyt w szpitalu z maleńką Joasią często wspominam jako cudowne chwile, nic mnie nie interesowało co na świecie tylko w kółko karmienie małej i inne mamy tak samo
Ja też chciałabym jeszcze jedną dzidzię, bo byłoby fajnie gdyby Joasia miała rodzeństwo i już nigdy nie byłaby sama na świecie, ale mój mąż nie chce o tym słyszeć! I chce poprzestać na jednym dziecku i nie wiem jak go przekonać do drugiego.
A ja mam 29 lat.............
Kostunia Joasia raczej się nie zmieniła odkąd dostaje inne jedzonko. Albo przesypia prawie całą noc i budzi się ok 5-tej albo co 2h mnie męczy. Ale ona to ma takie wyskoki od zawsze
Madzia22 też mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy ale może nie w szpitalu??? Bo ja teraz to w CZD będę na pewno pod koniec sierpnia, a wcześniej to jak się zwolni jakieś miejsce więc nie wiem kiedy. Może jak będziecie już po wszystkim i będziecie wracać do domu to znaleźlibyście chwilkę i wpadli do mnie na kawkę? Gorąco zapraszam.
Iwona nigdy nie robiłam paschy chociaż miałam ochotę i wiem, że jest pyszna. Ale mam kilka przepisów z gazet i każdy inny. Do Wielkanocy daleko ale może przesłałabyś mi swój przepis wypróbowany? magda.prasek@op.pl
Ja ciągle myślę o jedzeniu Po prostu przez to, że karmię piersią jestem 24h na dobę głodna I wody też piję hektolitry i jeszcze INKĘ
ML ja mam 1 godzinę krócej w pracy na karmienie. Zaświadczenia żadnego nie dawałam, bo mój pracodawca nie wymaga. A takie zaświadczenie to nasza lekarka-pediatra chciała mi wystawić no ale ja nie potrzebowałam.
Hekkate moje włosy są gęściejsze niż przed ciążą i rosną jak oszalałe!!!
Butelki myję zwykłym płynem do naczyń
Wanienki nigdy nie wyparzałam i od początku kąpię mała w wodzie z kranu.
Kupiliśmy Joasi super piaskownicę z daszkiem za kasę z chrzcin oraz cały kosz książeczek - bardzo lubi jak jej czytam
[ Dodano: 2007-07-06, 16:51 ]
sesila, udanych wakacji