Cześć, ale się rozpisałyście, skasowało mi całego posta, którego napisałam na pół strony
Nocka u nas spokojna, jedno budzenie o 3:30 i spanko do 7:30
Jola ja również nie zamieściłabym gołego zdjęcia Uli, mimo tego, że nam możesz ufać w 100%, to na forum wchodzą też obcy ludzie, którzy niekoniecznie mają dobre zamiary.
Iwona i
Goonia kurujcie siebie i maluchy, co to za przyjemność w domku siedzieć z katarem i kaszlem. Strasznie dużo ostatnio chorób, moja Ula na szczęście się trzyma i mam nadzieję, że nie będzie chorowała.
Marcia mnie też ciekawość zżera co postanowiliście z mężem... daj nam znać
Madzia i Laura ja ciągle karmię piersią i chcę karmić do ukończenia przez Ulę 1 roku. Na razie nie wprowadzam nowych pokarmów, jedynie herbatkę koperkową do picia
Sabi_k77 udanego pobytu u rodziców.
Ja bardzo chciałabym wrócić do pracy ale nie mam z kim zostawić dzieci.
Mi się do pracy nie śpieszy, chcę być z Ulą tak długo jak to będzie możliwe. Urlop macierzyński kończy mi się 22.05. i co wtedy? Nie mam z kim zostawić, karmię jeszcze piersią, więc musiałabym odciągać pokarm :-( A tak będę z nią w domku.
musze miec jakas nianie na oku zeby mogla czasami przyjsc
Wejdź sobie tu:
www.niania.pl można poszukać niani w swojej miejscowości i wcale nie są takie drogie
Ula na razie śpi, my dzisiaj jedziemy do Polanicy i zostaniemy tam do soboty, mam nadzieję, że będzie pogoda, bo nie uśmiecha mi się cały weekend siedzieć w domu....
[ Dodano: 2008-05-01, 10:10 ]
heheh... ten też wyszedł na pół strony, no ale chciałam Wam wszystkim odpowiedzieć....