hej!
trochę mnie nie było...
Dla
Lenki 
za mówienie!!! idzie jak burza panienka!!!
u nas....temp już nie ma, ale 3dzień prawie ma wysypkę...od pachwin aż po włosy....na moje oko, może to być 3dniówka...ale...lekarka mówi, że miał za wysokie crp jak na 3dniówkę...niby chcę jej wierzyć, ale jakoś w tym przypadku mam mieszane uczucia nadal....no ale, antybiotyk dostaje i tyle. ważne, że już ok, ze wesoły i tak dalej!
ząb nadal nie przebił się wredny!
no a Tom ma ostatnio po 3drzemki...jedna ok.10, śpi z godiznę, dziś poszedł spać ok.13 i śpi jeszcze...no i nie wiem czy zaśnie po południu? często śpi ok.16 też po 45-60minut...i ok.19.30 -20 idzie spać na noc! przez chorobę przestał się budzić na mleko w nocy...czasem się zbudzi ok.6 i potem śpi jeszcze z godzinę...nie jest źle....
idę poczytać, może się mi uda
[ Dodano: 2010-11-12, 14:29 ]
karmelka, wyślę CI na PW mojego maila
a masz tę nową wersję książki czy starą? bo ja starą mam, ale w tej nowej jest tak wysztko czytelnie i więcej dań....
ja pizzę miałam wczoraj....dodałam drożdże sypkie, więc było bez cukru...
często sobie robię deser z serka homo z kakao i słodzikiem, mniam!
a poza tym lecę na różnościach, bułeczki są super, ale one będą płaskie! muffinki robiłam-wspaniałe! ale ja zmieniam taktykę, bo robiłam 1/1 dzień, a teraz zrobię 5/5, żeby były lepsze i bardziej widoczne efekty!
[ Dodano: 2010-11-12, 14:31 ]
tibby, u nas mąka kukurydziana nawet na zadupiu była , w piekarni. ale skrobii to nawet mama ze stolicy nie przywiozła, bo nie było!
no warzywa w 1etapie absolutnie nie!
a kakao odtłuszczone? jest takie??? a ja daję zwykłe kakao