dziś od rana leje bez przerwy i znowu nici ze spacerku a wczoraj pomierzyłam i ważyłam Kubę i mi wyszło że już 71cm wzrostu ma i 8,5kg waży tak mniej więcej bo to na takiej łazienkowej wadze ważyłam
dzięki, zeby nie moja mama, która wyręcza mnie w ielu sprawachna pewno by mi sie to nie udało!agasio jeszcze raz sie powtorzę, ze bardzo cie podziwiam. Chyba nie potrafiłabym przy trojce dzieciakow jeszcze sie uczyć. I na dodatek przy niemowlaku. jesteś wielka!
nom, z tymże ja już nie karmię w zasadzie....nostromo20 że się tak wetnę w temat o @bo na kontroli u gina pytałam się kiedy mogę spodziewać się jej... ona wytłumaczyła mi to tak że jeżeli przerwa w karmieniu piersią jest większa niż 6 godzin i to się często i systematycznie powtarza to jajniki zaczynają produkcję i @ przyjdzie.. ale jeśli przerwy między karmieniami są krótsze niż te 6 godzin lub zdarzają się rzadko to produkują hormony, które zatrzymują @.. ile w tym prawdy nie wiem, ale jakaś teoria to jest od ginekologa
Ja bobka dzisiaj wazylam i na domowej wadze wyszlo 9300gram.
kawał chłopa9300gram. Zmierzylam go i wyszlo mi 74cm
o nie...oby sie nie rozchorowała!Lila mi coś kicha straszni
\om, z tymże ja już nie karmię w zasadzie....![]()
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość