Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 wrz 2008, 12:29

U nas na śląsku pogoda masakryczna. Zimno 13 stopni, zachmurzone, okorpność...
Wczoraj widziałam nasz wózek, który kupili teściowie z chicco, ale odkupiony od kogos. W sumie nie wiem czy jest to to czego szukałam, ale nie bede wybrzydzac:) Najwyżej za rok zainwestuje sie w jakas fajna spcerówek, bo ta co jest w tym wózku wydaje mi sie troche za płytka. No ale zobaczymy...DObrze, ze w ogole chcieli nam kupic:)Ja ubranek nie mam az tak duzo, ale mysle ze wystarczy. Kupię jeszcze tylko jakies ze 2 fajne kompleciki, aby dzidzia miała jak przyjdą goście:)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamy i Dzidziusie:)

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

15 wrz 2008, 12:59

asiula_o, - u mniw tez zimno az sie zasmarkałam :( Ale dzis jest słonecznie i nawet w miare, bo wieszałam pranko na balkonie. Co do wózka, no cóż. Faktycznie, mogli was zapytac o zdanie. Ale wozek moze sie okaze byc calkiem fajny. Poza tym sałusznie zauwazylas, ze potem upisz sobie fajna spacerowke. a jak bedzie zimno w zimie to na spcerki tez nie wiadomo, jak bedziemy na spcerki chodzic.

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 wrz 2008, 13:13

NO ja się narazie trzymam i kataru nie mam...Oby tak się utrzymało...choc w taka pogodę to bedzie trudno, ale mam nadzieje.
a co z Motylkiem, juz tak dawno sie nie odzywała..

[ Dodano: 2008-09-15, 14:14 ]
Zirca tez cos nie daje znaku...Czyżby wciąz brata przjmowała:)

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

15 wrz 2008, 13:46

u mnie też zimno ale słonecznie, lubie taką pogode :-D

ja ciągle mam dylemat z wózkiem, czy kupić ten mój wymarzony ale drogi, czy jakiś tańszy? Mój R wcale mi w tym wyborze nie pomaga - zgadza się na wszystko :ico_olaboga: i co ja mam robić??? A poza tym to mam jeszcze niebieski wózek po chrześniaku, wcale nie zniszczony, tylko mi się nie podoba :-/

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

15 wrz 2008, 13:52

asiula_o, ZIRCA mieszka u pażdziernikówek :) Z tego co wiem, brata juz wyjechał a ona ma sie dobrze. A Motylek chyba pracuje, faktycznie mało do nas zgląda.

Anetka29, zapodaj zdjęcia wózka tego co masz, albo chociaz model to na allegro zobaczymy :) A co do kupna, ja wybrałam, mężowi się podoba, tylko trzeba kupic ale to jeszcze mamy czas :) spokojnie

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

16 wrz 2008, 09:22

Listopadóweczki! co tu taka cisza??? Gdzie się podziewacie? Jeszcze nie czas na rozdwajanie! :596:

blumek, muszę zejść do piwnicy i go zobaczyć, bo nawet nie pamiętam co to za firma, ale to taki zwykły niebieski wózek, kupiony 3 i pół roku temu. Jak się okaże że córcie będziemy mieli to na pewno kupie nowy, a jak syn to nie wiem, ale chyba też, to moje pierwsze dziecko i wydaje mi się że powinno mieć nowy wózeczek :ico_oczko:

moje maleństwo strasznie się rozpycha, szczególnie pod prawe żebra :-) no i robi "góry i pagórki" z brzuszka mamusi, a tatuś tylko dopinguje - kop mamusie kop :064:

kurczę już jest tak zimno że mój R już w piecu pali żeby nam ciepło było, no i ciuszki można już na grzejniczkach suszyć :ico_brawa_01:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 wrz 2008, 09:52

Anetka29, - sama zdecydujesz co z tym wózkiem. Najwyzej sprzedaj ten co masz na allegro, zawsze pare groszy mozesz odzyskac. I dołożysz sobie do nowego :) Moja Maja tez się wierci i przeciąga robiąc pagórki. Ale juz nie kopie. Nie ma chyba miejsca. Tylko przesuwa się w zaleznosci od tego, na który boku lezę. Siła grawitacji ją ciągnie :ico_haha_01: My w bloku mieszkamy i mam nadzieję że niedługo zaczną grzać. Póki co, M dogrzewa mnie farelką, szczególnie wieczorami :)

A reszta Pań, proszę tu szybko wracać. Padaka jakaś się zrobiła :(

Miłego dnia

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2008, 10:53

Hej :-)

Wpadłam tylko zameldować że u mnie wszystko wporządku. Byliśmy na weselu naszego świadka i było bardzo przyjemnie. Nastepnego dnia pojechaliśmy dojadać resztki i pomogliśmy sprzątać salę. W pracy u mnie bez zmian czyli całkiem dobrze, prócz denerwujących klientów :ico_nienie:
Niedawno okazało się że zalewamy sąsiadke :ico_olaboga: i musieliśmy zapłacić jej 500,- za odmalowanie sufitu przez fachowców a u siebie wymieniliśmy rurę od wc i mężuś coś majstrował przy brodziku aby już nic nie ciekło. Wczoraj przyszła znów ta sąsiadka że jej znów leci i wzięła od męża kolejną stówę. Teraz musimy wymienić cały brodzik :ico_olaboga: bo okazuje się że w tym co mamy cały czas coś przecieka :ico_puknij: Więc zamówiliśmy wczoraj brodzik za 1000,- i prawdopodobnie mogę zapomnieć o szafie do pokoju Filipka bo nie starczy nam kasy :ico_placzek: I nie wiem gdzie ja teraz te wszystkie rzeczy poupycham :ico_noniewiem: Jedyny pozytyw to że będziemy mieli nowy brodzik :ico_oczko:
Filipek też rozpycha się coraz bardziej i zaczyna wchodzić pod żebra. Śmieszne uczucie jak się przekręca i wierci i czuć że ma już mniej miejsca. Często zdaża mu się czkawka i wtedy wiem gdzie ma główkę i nawet mogę go po niej pogłaskać :ico_brawa_01: Kochanie moje :-)

U nas pogoda jesienna ok 8 stopni, ale w domu jeszcze nie grzejemy bo temperatura utrzymuje się ok 20 stopni więc jeszcze jest ciepło. Szczeże mówiąc to wolę taką pogodę niż upały 30-sto stopniowe.

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 wrz 2008, 10:57

Motylek22, - tam gdzie czuć czkawkę to raczej nie główka tylko brzuszek. Bo dzidzia nie czka jak my, tylko mu przepona skacze :) I to czuć zazwyczaj brzuszek. Mysle, ze głaszczesz do bo brzuszku a nie po głowce. Głowka jest nizej, tak mi sie zdaje.

A ja czytam juz o porodach i o szpitalach w okolicy, ekh, co tu wybrac ? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

16 wrz 2008, 11:18

Motylek22, no to się Wam narobiło :ico_olaboga: no ale nareszcie do nas wróciłaś :ico_brawa_01:
moje maleństwo też często ma czkawkę i bardzo rzadko kopie - mało miejsca w brzuszku :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”