a zaraz jade do mamy po szczotke z domestosa do kibelka bo mi odebrala z tej promocji ze jak sie kupi produkty za 15 zl to odbierasz szczotke :)
no wlasnie tam gdzie 1 raz rodzilam tak bylo i to duza wygodabo w tym szpitalu to oni sami ubierają
mi tam sie ostatnio odwrotnie zrobilo nic mi sie jesc nie chce, no chyba ze jablkawy tez tak macie ze jak tylko oczy otworze to juz musze lodowke odwiedzic
o i ja tez - Wiko poudke zrobil :)ja dzis od 6 na nogach
pojecia nie mam ja na allegro kupowalam najwiekszy jaki byl i niestety w niego nie weszlam po porodzie bo byl za maly hhhahahahdziewczyny orientujecie sie gdzie mozna pas poporodowy kupic oprocz allegro oczywiscie, w aptece czy gdzie??
ja kupiłam w aptece ale to nie był jako pas poporodowy (po prostu pas taki na rzepe) i typowy wciągany poporodowy w sklepie ciążowym ale szczerze mówiąc lepszy ten na rzepe bo sobie regulujesz wielkośćdziewczyny orientujecie sie gdzie mozna pas poporodowy kupic oprocz allegro oczywiscie, w aptece czy gdzie??
ja nie bo raz żew spzitalu u nas dają nawet dla Ciebie zaraz po porodzie jak wszystko w krwi by sie umyć a nie niszczyć swojego..a dwa że u nas Ty decydujesz czy chcesz zeby dziecko było kąpane czy nie - ja nie chce - kąpie dopiero sama w domu na 2 dzień bo chce żeby dzidzia jak najwięcej jeszcze w tej mazi była (czego nie widac nawet bo dzidzia jest czuściutka i wytarta), ale na skórze jest ta warstwa ochronna jeszczedziewczyny a czy recznik dla dzicka sie bierze?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość