gosia trzymam kciuki... mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia
nie dziwie ci sie.. sama bym sie wku... na maxa... to nie w porzadku!!!!!! powodzonka
papa
to trzeba solidniejszy model zastosowac. Po prostu przez 1,5 roku trzymalam go krotko a teraz zerwal sie z lancucha i przesadza
bedziemy zaklecia stosowac i lalki voodoo na tegomenagera i na pewno przepustke dostaniesza referencje skompletowalam w przyszlym tyg ida do menagera i on zadecyduje czy mi dac przepustke czy nie... wiec prosze dalej tzrymajcie kciuki bo ja ciagle na ta moc tt licze
no trzeba musze tylko taki znalezc.to trzeba solidniejszy model zastosowac
dzieki ja tez mam taką nadzieje. Zobaczymy co bedzie. Moze zrobi mi taką niespodzianke ze jak wroce z pracy to go nie bedzie. Mimo ze dzis dzien wolny wcale bym sie nie zdziwila.gosia trzymam kciuki... mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia
no pieknie Fela, postrasz Gosie jeszcze troche, bo malo traumy ma do tej porya jak to w knajpie wiadomo nie tylko panowie sie przewijaja ale i panie tez,te dobre i te szukajace wrazen....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość