Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 paź 2007, 09:30

puk puk

[ Dodano: 2007-10-30, 08:34 ]
Witam :-) :ico_brawa_01:
Wstrętny tik tak wciął mi długaśnego posta :ico_zly:

cieszę się, ze zdjątka się podobały
Karolina, Ty jesteś gruba? chyba Ci się coś przyśniło :ico_puknij:
Nana, dzięki Ci o pani padam do stóp :ico_sorki: :-D
Beatris oj będzie gorąco jak meżuś wróci czasem myslę, ze i w moim związku przydałaby sie taka rozłąka. Muszę gdzieś wyemigrować na parę dni :-)
Twoja Amelka wybrała sposób po warszawsku-pupą po piasku :ico_smiechbig:
Stawiam gorącą :ico_kawa:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

30 paź 2007, 09:39

tak dzis cos tt szwankuje mi tez zjadl a 3 razy pisalam,
Tak mala rozlaka dobrze robi tylko ja nie mam gdzie wyemigrowac, a szkoda :)
sensibel gruba jestem oj gruba musze schudnac na zdjeciach niewidac ale jamam lustro :(

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 paź 2007, 09:42

karolina24, to je schowaj :-D najlepsze sa takie od szyi w górę :-D

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

30 paź 2007, 09:49

sensibel, KOCHANA NIE PADAJ DO STóP :ico_haha_01: Przyjadę na kawke i wszystko będzie oki :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
karolina24, te lustro twoje oszukuje, wygladasz dobrze i tyle :ico_brawa_01: Ja też nie mam i juz chyba niebędę miała swojej figurki, po drugim dziecku to tak szybko sie niewraca do swojej figurki :ico_placzek: Wsobotę własnie robiłam porządek w rzeczach, wiecie taka selekcja i co....z 12 par spodni zostało mi na stanie aż-4. Najbardziej się wkurzyłam na nuwki spodnie, które kupiłam sobie przed ciążą i miałam je chyba ze 2 razy :ico_zly: ale je zostawiłam sobie, żeby mieć motywacje do tego zeby je jeszcze kiedyś ubrać!!! Tylko ciekawe kiedy???

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2007, 09:50

Witajcie dziewczyny normalne dostalam szoku :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: jak zobaczyłam ile naklikałyscie od wczoraj rana no szok :galy: miałam co czytać SUPER :ico_brawa_01:
Zdjecia prześliczne wręcz superanckie :-D :-D
My wczoraj byliśmy na spacerku potem u babci jeszcze raz poszlismy na sppacerek i tak nam dzionek zleciał a dzisiejsza noc była ok z jedna przerwą na cycusia ale oczywiście Julka wstała 4.45 i dopiero teraz poszła spać normalnie ranny ptaszek z niej za nic niechce jeszcze sobie pospać bu a ja bym z miła chceia tak :ico_haha_01: ale co zrobić

Awatar użytkownika
nana

30 paź 2007, 09:55

Niewiem jak wasze dzieciaszki,ale mój Micho jakoś tak sobie poprzestawiał godziny snu! Wogóle to tak jak przesypiał całą nocke, tak teraz zaczął sie przebudzać w nocy na cycusia(ale to nie zawsze).Więc tak idzie spać o 20, pobudka w nocy na cycusia i kima tak do 8-9(zależy). Teraz np. jeszcze śpi :-D :ico_brawa_01: A wasze jak dzieciaszki???

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 paź 2007, 10:00

witajcie dziewczyny.

Wykończona jestem,Majka budziła mnie dziś w nocy chyba z tysiąc razy , przynajmniej takie mam wrażenie. Czuję się jakby przejechał po mnie czołg :ico_olaboga: Teraz księżniczka drzemie. Katar ma jakby mniejszy, ale utrzymuje się stan podgorączkowy, tzn po podaniu nurofenu spada temperatura i po kilku godzinkach znów w górę. Niech te choroby juz nas opuszczą, bo nie daję już rady.
Sorry, że tak od rana narzekam, ale nikt inny nie chce mnie słuchać :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Zdjęcia super.

beatris75 troszeczkę daj sobie odsapnąć, bo wykończona będziesz jak mąż zawita. :-D

karolina24 nie przejmuj się wagą, prędzej czy później schudniesz, a takie zadręczanie się przeważnie daje odwrotny efekt.

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 paź 2007, 10:02

Moja Zuzia tez sobie poprzestawiała i nareszcie śpi tak jak powinna. Zasypia o 20 a wstaje 7-8. Tylko ok. 5 wstaje na cycusia.A wczesniej to poprostu sajgon.
gozdzik, ja też jestem w szoku jak wracam choćby po jednodniowej przerwie :-)
nana, zapraszamy zapraszamy :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
nana

30 paź 2007, 10:02

Proszę 9 i Michał sie obudził :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2007, 10:06

kurcze ale macie fajnie tak czytam i wszystkie marcóweczki oczywiscie oprócz mojej Pyzy wstaja tak 7-8 a moja co 4.45 :ico_placzek:
Ostatnio zmieniony 30 paź 2007, 10:07 przez gozdzik, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”