piesek fajny, dosc groznie wyglada, ja mialam psa boksera i uwazam ze wspaniala rasa dla dzieci, ale byl chory, mial raka i operacje...musial go ojciec uspic ale byl kochany
zazdroszcze tancow, ja tez sie wybawilam we wrzesniu na weselichu, mimo ze bylam okragla jak pilka
wklej jakies fotki koniecznie
ja dzis od rana sprzatam, dopiero skonzylam bo i tak robilam sobie przerwy, torby
juz do szpitala spakowane ze wszystkim procz jedzonka i aparatu
amelka cay tydzien w domu bo przedszkole tydzien zamkniete, nawet trzy kwiatki przesadzilam ale jakies takie klapniete teraz, moze sie podniosa troche....
ledwo zyje, krzyz peka a nogi to juz nie mowie ale jutro ide zrobic sobie stopy wiec tlyko o tym mysle
nawet ciuchy naszykowalam sobie na wyjscie ze szpitala, tak na sportowo wygodnie, staram sie robic wszystko zeby byc zwarta i gotowa i w sumie to chyba jestem
[ Dodano: 2010-10-25, 17:41 ]
aha u nas na szybko frytki, dla mnei z jajakiem a dla amelki z paroweczka, aha i mialam taka paczuszke pierogow z kapusta i grzybami i wrzucilam je na olej, wyszly pyszne takie chrupiace tylko farsz to hcyba kolo grzybow i kapusty to nie lezal, ale tu dostac dobre peirogi to trzeba by samemu zrobic a mi si enie chce....