Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

26 gru 2008, 12:41

witam
hej
my mieliśmy jechać na spacer ale mała nie chce, stęskniona za domkiem, zabaweczkami. nowe zabawki mało ją interesuja ale ona tak ma, nowe leżą nie tknięte, bawi sie staraymi, a dopiero po pewnym czasie bawi sie tymi nowymi. jestem strasznie przejedzona i już nic mi sie nie chce...dobrze, że już koniec świąt.

Manenka, spóźnione ale jak najszczersze życzenia zdrówka, szczęścia, pomyślności, ślicznego, zdrowego synka i bezproblemowego porodu. :ico_buziaczki_big:
kastrudy
co to???????????????????????

my sylwestra spędzimy w domu - jak mam zapłacić i nie tańczyć, nie pić i siedzieć jak matrona to sensu nie widze. zresztą już siedzenie przy stole mnie męczyło, jednak już brzuszek spory trzeba zmieniać pozycje, to sie położyć to nogi troszke wyżej by nie puchły - najlepiej będzie w domku, nie wspomne że ludzie popija to łatwo o poszturchnięcie czy coś.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

27 gru 2008, 10:47

my sylwestra spędzimy w domu -
my tez :-D
a ja dzis leniuchuje bo cos mnie brzuszek pobolewa i miałam nieprzespana noc..chyba musze sie spakowac..

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

27 gru 2008, 11:55

manenka ja rowniez sie przylaczam do zyczen zdrowia dla ciebie, dzidziusia i calej rodzinki, prostego i bezbolesnego porodu i zdrowego synka :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
manenka napisał/a:
kastrudy

co to???????????????????????
no wlasnie co to????
jednak już brzuszek spory trzeba zmieniać pozycje, to sie położyć to nogi troszke wyżej
wiesz co masz tak samo jak ja. ja juz niemoge za dlugo siedziec bo mam ucisk i mnie boli zawsze w tym samym miejscu albo kregoslup :ico_puknij:

odkrylam ze im wiekszy mam brzuszek, im blizej do porodu to tym bardziej kocham dzidzi. coraz mocniej :-) czasami mam tak ze jak sobie o nim pomysle to az mnie kluje w serduchu ze szczescia ale mam tez tak ze czasami mam totalnie dosc i czuje sie zniechcecona. no ale ponoc tak juz jest standardowo. :-D

a ja w te swieta nie jestem moze tak bardzo przejedzona co zmeczona. 3 dni swiat i 3 dni gosci i picia mojego meza. w wigilie z moimi rodzicami bo bylismy i u tesciow ale skonczylo sie u moich, w 1 dzien swiat byli u nas znajomi, a wczoraj caly dzien odkad sie obudzilam rano mielismy towarzystwo. najpierw przyszli znajomi z flacha a pozniej zjechala sie rodzinka tez z flacha. moj maz ledwo juz stal na nogach i nawet rozmawial z WC-kaczka :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
ja bylam wsciekla i w sumie jestem do tej pory. bo jak akurat musialabym jechac do szpitala to nie moglabym liczyc na to ze maz mnie odwiezie jak sie ledwo na nogach trzymal :ico_puknij:

jest i dobra strona medalu :-D :-D :-D bo wczoraj dziewczyna ktora u nas byla z rodziny mojego meza zaproponowala ze moze mi dac wszystkie ciuszki po swoim 6-letnim synku. ma poukladane w kartonach wiekowo ponoc wszystko, alez sie ciesze mowila ze ma tego mase bo ma mame w stanach i jej ciagle paczki z ciuszkami przysylala. super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzisiaj jedziemy do nich po te ciuszki,juz sie nie moge doczekac. jak juz je bede miec to porobie fotki i wam sie pochwale :-D i po co ja kupowalam tyle tych rzeczy...ehhh gdybym tak wiedziala wczesniej...

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

27 gru 2008, 12:06

manenka ja oczywiscie tez zyczę wszytkiego naj :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
a teraz troche Wam pozaśmiecam zdjątkami z rozdawainia prezentów
od mamusi
Obrazek
od męża :-D
Obrazek :-D :-D
od szwagierki
Obrazek

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2008, 15:45

cześć dziewczyny

my dziś z mężem do 13.30 pospaliśmy :-D
ale za położyliśmy się spać o 4 :-D

u nas święta we dwóje spędzone na leniuchowaniu :-D

a kastruda to nie wiem jak u was się na to mówi brytfanka czy coś takiego , to jest takie coś blaszane w czym się piecze gołąbki lub żeberka ;ub inne mięcho
wiecie o co mu chodzi??
taka metalowa wanienka co wkłada się ją do piekarnika

Dziękuję wam dziewczyny za życzenia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: mam nadzieję, że się spełnią :-D

Beatris60, masz racje co do tego sylwestra
bez sensu iść i płacić jak się tylko namęczysz

Marcia77, fajne fotki :-D :ico_brawa_01:
prezenty super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
szlafroczek fajny , przyda się :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ty musisz się już do szpitala spakować??
kiedy się tam wybierasz??

jedwabna, ty nie możesz się już doczekać dzidziusia tak jak i mój mąż, ciągle mnie się pyta kiedy urodzę bo on już chce mieć dziecko w domu i je przytulać wozić na spacer już nawet łóżeczko złożył i wstawił nam do sypialni i wózek poskręcał i stoi w pokoiku i czeka na dzidzie, a mój mąż chodzi co jakiś czas z wózkiem po domu i sprawdza jak to się prowadzi :-D

a ja mu mówię, że jeszcze jest czas , niech się wyśpi przez te 1,5 miesiąca bo później nie wiadomo jak to będzie :-D

to twój mąż sobie po świętował :ico_haha_01: :ico_haha_01: nawet z WC gadał :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
mój nic nie pił w razie czego żeby mnie wieść do szpitala jakby coś się stało
a z resztą nie miał z kim

a no i super wyszło z tymi ciuszkami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
koniecznie się pochwal jak już będziesz je miała :ico_brawa_01:
ja już masz wszystko poprane, poprasowane i ułożone w komodzie :-D
zostało mi tylko wyprać pościel i pieluszki, poprasować i koniec :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

27 gru 2008, 17:23

a ty musisz się już do szpitala spakować??
wizyte ma 07.01. i mam nadzieje ze mi wyznaczy juz cesarke ale jakos tak dziwnie mnie ten brzuch pobolewa wiec wole sie spakować i byc gotowa...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2008, 18:16

wizyte ma 07.01. i mam nadzieje ze mi wyznaczy juz cesarke ale jakos tak dziwnie mnie ten brzuch pobolewa wiec wole sie spakować i byc gotowa...
o kurcze to ty będziesz miała cesarkę??
a czemu co się stało??
ja myślałam , że ty naturalnie będziesz rodzić

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

27 gru 2008, 18:24

o kurcze to ty będziesz miała cesarkę??
a czemu co się stało??
za duzy cykor jestem..wiem ze moze to wywołac oburzenie ale cóz tak chce..

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2008, 19:08

napisałam posta i mi go wcieło :ico_zly:

Marcia77, no co ty nie przejmuj się , każda z nas boi się bólu i ja gdybym mogła to też bym chciała mieć cesarkę
ale niestety tu ich nie robią, chyba , że jest zagrożenie życia dla dziecka lub matki
a tak nie masz się czym przejmować bo nikt nie ma prawa krytykować twojej decyzji, to twoje dziecko, twoje ciało i nikomu nic do tego co ty z nim będziesz robić

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

27 gru 2008, 19:14

Marcia77, no co ty nie przejmuj się , każda z nas boi się bólu i ja gdybym mogła to też bym chciała mieć cesarkę
dzieki za wyrozumiałosc :-D :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”