Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

12 gru 2011, 15:11

a ja sie tylko witam, wszystko przeczytałam ale... nie chce mi się nic pisać....wybaczcie dziś

Awatar użytkownika
PaulinaS
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 gru 2011, 13:12

hej :)

Dzisiaj mam wizytę z Maćkiem u pediatry, rano był bardzo dziwny. Trzęsły Mu się rączki jak dałam kubek z piciem, potem zasypiał mi na stojąco na koniec zwymiotował :ico_olaboga:
Zobaczymy co nam lekarz powie, zapytam się o coś na wzmocnienie, a jak znów uslyszę o biostyminie to :ico_zly: .... powiem Wam jeszcze,że Pani doktor nie przepisuje żadnych syropów, no ewentualnie clemastinum lub calcium każe dawać....

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

13 gru 2011, 14:29

powiem Wam jeszcze,że Pani doktor nie przepisuje żadnych syropów,
:ico_olaboga: matko jedyna, co to za lekarz???
Daj znać po wizycie co z małym :-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 gru 2011, 15:23

hejcia
ja wczoraj miałam dzien szaleństw :ico_brawa_01: kupiłam prezenty dla dzieci, sobie dwie pary spodni, przywiozłam danine od mamy
ale dziewczyny jaką suknie kupiłam oliwii :ico_szoking: strój kopciuszka, dwustronny, z jednej kopciuszek z drugiej księżniczka, dałam za nią 5 zł w ciucherniku :ico_szoking: pozniej zrobie fotki to wstawie
kupiłam jeszcze oli łóżeczko dla lali w hurtowni i rybke NEMO tez w ciucherniku, moja mama kupiła jej kase sklepową i artykuły spożywcze do niej, kupie jej jeszcze od drugiej babci piłkę z "cyckami" do skakania, od kuzynki piotra dostanie lalke kopciuszka i od brata piotra nie wiem co.
a w czwartek ide do lekarza i bedziemy debatować jakie dalej badania trzeba olisi zrobić

Awatar użytkownika
PaulinaS
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 gru 2011, 19:15

:ico_olaboga: matko jedyna, co to za lekarz???
Daj znać po wizycie co z małym :-)
Jesteśmy po wizycie, lekarka pierwszy raz osłuchała Maćka dokładnie bo mi się uspił i za pieronka nie chciał wstać. Na badanie gardła się przebudził. Mamy sumamed forte :ico_noniewiem: czyli znów zapalenie górnych dróg oddechowych (chyba bo nawet mi nie powiedziała co dzieciakowi dolega) jak zwykle clemastinum i NIC więcej :ico_zly:

Sama kupiłam jeszcze lipomal bo maluch pokasłuje, starszemu ceruvit junior

Kazano mi zrobić IgE całkowite i coś jeszcze bo nie da się tego odczytać. Nie mam skierowania tylko zwykłą kartkę z nazwami badań bez pieczątek, koszt własny, a byłam u lekarza w przychodni z podpisanym NFZ .... nie wiem co tym lekarzom się porobiło ...

Miała któraś z Was do czynienia z tym badaniem IgE ??

Powiem jeszcze, że ja sama ostatnio byłam na pogotowiu (z samą sobą) i dyżur pełnił stomatolog :-D hehe dyrektor ośrodka ma teraz ważniejsze sprawy w sejmie (jest senatorem czy kimś tam) niż w ośrodku

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

13 gru 2011, 21:32

Ja sie witam

Nadal nic mi się nie chce.
Czy myślicie że to normalne?
Wyrwałam środę zęba i od tej pory boli mnie to dziąsło i głowa, szyja.
mam też gęsty żółty katar
czy jedno z drugim może mieć związek?
może jakieś zatoki mam...
chyba jutro do lekarza pójdę

Paulina
nie dawaj się tak. Badania się należą,

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

13 gru 2011, 23:21

puk, puk można?
pamiętacie mnie jeszcze? :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
PaulinaS
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 gru 2011, 23:30

Ja sie witam

Nadal nic mi się nie chce.
Czy myślicie że to normalne?
Wyrwałam środę zęba i od tej pory boli mnie to dziąsło i głowa, szyja.
mam też gęsty żółty katar
czy jedno z drugim może mieć związek?
może jakieś zatoki mam...
chyba jutro do lekarza pójdę
Myślę, że to nie ma nic wspólnego z wyrwaniem zęba, a kazał Ci stomatolog wypuścić powietrze przy zatkanym nosie?? może napiszę o co biega. Za każdym razem jak lekarz wyrywał mi górne zęby (zwłaszcza 4) zatykał mi nos i kazał mocno powietrze wypuszczać ...ponoć można przerwać jakies ujście do zatok,wtedy trzeba szyć chirurgicznie ...

Może zgrała ci sie choroba z wyrwaniem .... idź do lekarza, nie ma co zwlekać, ja zwlekałam to na stomatologa na dyżurze trafiłam :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

[ Dodano: 13-12-2011, 22:33 ]
Paulina nie dawaj się tak. Badania się należą,
- mam zamiar iśc po skierowanie ....

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 gru 2011, 00:49

kilolek, pewnie że pamiętamy, ja nawet pamiętam o tym że miałysmy sie w wawie umówić na plac zabaw z dzieciakami ale jakos pogoda temu nie służy :( co u was?

Awatar użytkownika
Magda33

14 gru 2011, 08:24

kilolek co ja widzę???? Czy mnie wzrok myli, czy masz suwaczek ciążowy???? Gratuluję !!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

matikasia chyba zbiegło się jedno z drugim, teraz chyba jakis taki wirus jest, bo mnie też dopadło, Zosia ma lekki katar, a mamusia coraz bardziej chora...oby do weekendu :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”