lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

27 maja 2007, 15:28

Lucy kruszynko, chyba ci tylko brzuszek urósł :ico_brawa_01: wyglądasz slicznie :ico_brawa_01: a jak sie czujesz? porodowo czy jeszcze nie?? może wyprzedzisz nasza Jasnie Panią??
kasik w ogole sie porodowo nie czuje :-D zadnych boli,nic he he czasami na okres mnie brzuch zaboli,ale nic wielkiego :-D delfina ja tez walczylam z mp3 ,ty to chociaz cos tam wgralas,a ja nawet tego nie umialam :ico_wstydzioch: ale jakos sie udalo :ico_brawa_01: (przy pomocy kolegi hihi)kasia ale macie super chate :ico_szoking: bardzo mi sie podoba :ico_brawa_01: a pokoj lenki przesliczny :ico_brawa_01: julie fajnie,ze sobie wychodzicie i ze babcia malego przypilnuje :ico_brawa_01: moja mama jednak na dlugo nie bedzie,ale i tak sie ciesze,ze przyjedzie ... :-D fela chyba musisz Kondziowi loki zapuszczac,bo sie dziewczyny uparly :ico_haha_01: tomek wyjal lozeczko z zamiarem skrecania i juz cos wyzywa na instrukcje :ico_smiechbig:

fela
Już śmiało chodzę po forum!

27 maja 2007, 15:51

kasiamieszkanko superasssnnnneeeeeeeeeeeee :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to to lenka w spadku dostanie??? :ico_oczko: :-D super kolory i meble.wszystko takie nowe pachnace,fajowo macie.niech wam sie teraz mieszka dobrze i szczesliwie.
i jak babcia dala wam cos na nowe mieszkanko???? :-D :-D

lucypawel tez zawsze instrukcje wyzywa ze zle tlumacza.tylko ze jak ja cos skrecam to jakos nie mam problemow :ico_oczko:

dziewczyny loczki kondzio jako takie ma tytlko krotkie,ale zapuszczamy tak jak ciotki z tt kaza.mus to mus :ico_oczko: :-D :-D
scielismy mu wlosy bo sie biedactwo pocilo i na szyi potowek dostawal.

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

27 maja 2007, 16:01

DELFINA, ale u nas też jakoś tak niepewnie z pogodą, troche grzmiało nawet :ico_noniewiem: ja jeszcze siedze u rodziców, lenka na dworze z moim bratem, a ja penetruje internet i nadrabiam cały tydzien be sieci :-D kasi.k, ale ta wasza malutka jest śliczna :ico_oczko: włąsnie chyba ta kiepska pogoda do nas też zawędruje :ico_noniewiem: ja z trzeciej ręki wiem, ze Piraci cz. III jest niezła
:ico_oczko:
lucy23, trzymam kciuki za łóżeczko, mam nadzieje, ze dziś będie złożone :ico_oczko: ja mam takie turystycne, więc sama rozłożyłam, bo to jest od razu w całości, gdymym miała licyć na kube, to może przy drugim dziecku by mi złożył :-D

bardzo sie ciesze, ze mieszkanie wam sie podoba, ale wiecie, zawsze co nowe to ładne :ico_oczko: lenka już dała popis na jednej ścianie ołówkiem, ale na szczęście wszystko sie zmyło, bo inaczej zawał u mnie murowany :ico_haha_01: tak nam troche przykro, ze juz po remoncie, wiecie, czeka sie na coś, a potem jak już to jest to tak jakoś pusto sie robi, szczegolnie po kubie widać, że nie ma co ze sobą zrobić :ico_noniewiem:

wczoraj na noc posmarowałam sie kremem z avonu takim na celulit+wyszczuplający+ujędrniający, brzuch i uda, i od rana mam ogromną wysypkę, taka pokrywka co strasznie swędzi, wypiłam wapno, mam nadzieje, ze minie :ico_noniewiem:

a i jeszcze jedno, czy wypada na wesele isc ubranym na czarno? bo mam taki golfik z krótkim rękawem (znalazłam go przy przeprowadzce :-D ) carny ze srebrną nitką i bym sobie kupiła czarną spódnice...tylko nie wiem czy wypada tak żałobnie sie wystroić? :ico_noniewiem:

lucy23

27 maja 2007, 16:02

fela ale on teraz tez slicznie wyglada...a wczoraj widzialam takiego chlopca w tesco i wygladal jak Kondzio....przesliczny :ico_brawa_01: takie same loczki i te oczka :ico_brawa_01: a moze ty bylas wczoraj w bristolu? ;)

kaasiaa79

27 maja 2007, 16:04

fela, lenka jest jedyną spadkobierczynią...na razie :ico_oczko: ale w takim tempie sexualnym to mnie kuba w zapłodni już niedługo :-D
lence też sie szyja poci, wiąże jej włosy, ale ściąga gumki i spinki, a szkoda mi jej włoski obciąć :ico_noniewiem: a Konrado zapuszczaj loki, bo wyglądał w nich zniewalająco :ico_oczko:

lucy23

27 maja 2007, 16:10

bardzo sie ciesze, ze mieszkanie wam sie podoba, ale wiecie, zawsze co nowe to ładne :ico_oczko: lenka już dała popis na jednej ścianie ołówkiem,
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: pewnie tez chciala cos od siebie dodac i mieszkanie dla Kondzia przyozdobic :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-27, 16:13 ]
Tomcio skrecil lozeczko,ale powiedzial ,ze trzeba francuzikiem przykrecic,ktorego nie ma :ico_smiechbig: ale prowizorycznie juz stoi :ico_brawa_01: wlasnie mi sokowirowke popsul :-D ,,samo peklo,, :ico_haha_01: :ico_haha_01:

kaasiaa79

27 maja 2007, 16:13

lucy23, nawet nie wiesz jak mi serce zaczęło walić jak to zobaczyłam :-D moja krwawica jest w tym mieszkaniu, a ona ołóweczkiem mi w samo serce :-D ale przeżyłam to jakoś! teraz mam w planach zakładac jej na rączki małe reklamóweczki, żeby mi nic nie pobrudziła :ico_smiechbig:

lucy23

27 maja 2007, 16:17

! teraz mam w planach zakładac jej na rączki małe reklamóweczki, żeby mi nic nie pobrudziła
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-05-27, 16:18 ]
kasiaa poczytam jeszcze twoje posty i od tego smiechu wczesniej urodze :ico_haha_01: :ico_haha_01:

kaasiaa79

27 maja 2007, 16:22

lucy23, tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!!!!! na razie mam w planach stresowac sie przy porodzie Jaśnie Pani, dówch mamusiek moja słaba psychika nie wytrzyma :-D lucy23, zaciśnij uda!!!!!!!! :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-27, 16:24 ]
Fela kuba pojedzie po babcie dopiero koło 18, ale juz trzymaj kciuki za dofinansowanie :-D

fela

27 maja 2007, 16:36

kasia to ja trzymam kciuki za dofinansowanie, moze wtedy podwojnie ci cos wpadnie :-D
kaasiaa79 napisał/a:
! teraz mam w planach zakładac jej na rączki małe reklamóweczki, żeby mi nic nie pobrudziła
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

lucyty tu nam sie jeszcze nie rozkraczaj bo teraz to jasnie pani pozycja, na ciebie jeszcze przyjdzie czas :-D kiedys bylam kilka razy w bristolu u mego szwagra, pracowal w knajpie henry j beans.teraz przeniosl sie do londynu.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, 15:52 przez fela, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Pozostałe”