Sejana Ty sie w ogole nie Zabezspieczasz ??? chyba zartujesz ??? no chyba ze chcesz miec dzieci jeszcze to ok ...
Z tego co napisałas to wolisz miec dzieci niz sie truc hehe jakby nie patrzec to zdrowe podejscie ...
chcee, chce... jak najbardziej.. ale tylko 1...no chyba ze chcesz miec dzieci jeszcze to ok ...
on wlasnie chce miec syna, bo jest ostatnim mezczyzna w swojej rodzinie i chce przedluzyc nazwisko...ale zeby nie było tak, ze kiedys twoj nowy facet bedze chciał miec z Tobą dzidzie.
nie pracuje poki co, ale bdostaje socjalne pieniadze z miasta, oplacaja mi mieszkanie, ogrzewanie i wode, do tego otrzymuje zasilek rodzinny na dzieci i alimenty z miasta.Sejana z czego się utrzymujesz?
dziecko dostanie tutaj pieniazki miesiecznia na siebie.. do tego od organizacji, do ktorej naleze dotaje sie wyporawke tzn. lozeczko, posciel i jakies ubranka... no i 500 euro na poczatek...A na dziecko Was teraz stac jesli na spirale za 150 euro nie ??
aha.. no i jeszcze jedno na temat sterylizacji...sejanka mlodsza odemnie jestes
ja mam pochodzenie niemieckie i polskie, ale dziewczyny nie majac wczesniej papierow niemieckich tez dostawaly na siebie alimenty i rodzinne....Ty Sejana dostaniesz to nawet jesli nie jestes obywatelem ???
moze masz jakies niemieckie korzenie??nawet nazwisko mam niemieckie ...
kazdy kto sie zarejestruje w urzedzie pracy (Arbeitsamt)... wiadomo, ze pozniej beda Cie ciagali po kursach itd.. tak jak mnie, ale nie ma nic za darmo... Oni Ci daja pieniadze a Ty rob cos...kazdy tak dostaje?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość