Nina mysle, ze sie nie przyzwyczai jakos za bardzo, ja Oliwkowi podaje herbatke w butli, kaszke lyzeczka i cyca

taki mix

ale poki co cycusia lubi najbardziej

ciesze sie, bo lubie go tak miec blisko. a przedwczoraj dalam mu gotowanej marchewki - tylko jedna lyzeczke - zjadl moze z pol i robil taka mine jakbym mu cos obrzydliwego dala do buzi, a wczoraj jak zrobil kupke to pelno marchewki w niej bylo

chyba zle zmielilam, caly dzien marudzil i w koncu zrobil taka marchewkowa kupke i lepiej bylo.. wiec odstawiamy wszystko na kilka dni i potem sprobujemy sloiczek, nie bede sama robic poki sobie nie kupie porzadnego blendera
Izus poplakalam sie jak czytalam Twojego posta, modlimy sie wszyscy za Przemka, zeby wszystko bylo w porzadku, boze, wspolczuje Wam strasznie, duuuuuuzo zdrowia, oby wszystko bylo w porzadku, caly czas o Was myslimy i przesylamy jak najwiecej nadziei i zdrowia, zdrowia, zdrowia!!!!
co do sylwestra my tez w domu, sami chyba.. myslelismy zeby isc do znajomych, ale przeciez Olis nie bedzie z nami siedzial do 1-2, poza tym jak bedziemy u nich to przeciez nie bede im mowic zeby sciszyli muzyke czy cos.. w sumie tak myslimy z M ze szczerze mowiac ja sie w zyciu wybawilam i wcale nie bedzie przeszkadzal mi sylwester w 3 w domku :) kupimy sztuczne ognie, wezmiemy kamerke i sami sie zabawimy
elibell 
z okazji rocznicy
szkieletorek pisalas cos wczesniej o termometrze - polecam braun 4520 do ucha, mierzy tez temp wody do kapieli i mleka. i praktycznie nie trzeba niczego dotykac, jak do ucha dajesz to tez prawie bezdotykowo. zbyt czesto go nie uzywamy, ale jak wlasnie sie martwie ze maly zbyt cieply to zawsze sie przyda.
izus to dobrze, ze wszystko juz pod kontrola, duzo duzo zdrowia!!!
elibell super fotki

ah ten Dorianek, taki do schrupania mniam mniam
Musze się pochwalić, że Piotruś po raz pierwszy dziś przewrócił się z plecków na brzuszek

super!

Olis mi juz sie tak wierci ostatnio ze na brzusio - plecki - brzusio - plecki i turla sie w te i spowrotem