Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 10:18

Lepiej idz do lekarza! Nigdy nic nie wiadomo i przeciez dzidzia najwazniejsza! Poza tym ciebie wizyta u lekarza uspokoi, bo nerwy to tez sa niedobre i moga wywolac inne objawy! Lepiej Basiu sprawdzic niepotrzebnie! :ico_ciezarowka:

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

30 kwie 2007, 10:19

Czesc brzuszki.Ja tez juz dzis jestem na nozkach.Choc znowu spac nie moglam :ico_zly:
Witam Moniko z Poznania :ico_ciezarowka:
Basiu nigdy za malo ostroznosci.Skonsultuj sie z lekarzem i nie ma co sie zastanawiac.
A ja wlasnie musze zobaczyc czy u nas dzis dzialaja urzedy.A przy okazji zrobie sobie spacerek.Chciala bym juz zlozyc dokumenty o rodzinne i miala bym przynajmniej to z glowy juz po porodzie :ico_ciezarowka: Bede sie jeszcze meldowac w miedzyczasie a Ty Basiu do lekarza a potem nam wszystko opiszesz.

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

30 kwie 2007, 10:27

Witaj Moniko
Basiu szybciutko do lekarza, bo teraz długi weekend i może być problem, a lepiej przecież dmuchać na zimne, prawda?

ja dziś po kompletnie nie przespanej nocce, mój figlarz tak dokazuje w brzuchu, że kompletnie spać nie mogę, tylko latam do toalety, bo oczywiście znów powrócił na dawne miejsce czyli w poprzek
do tego moja panna zrobiła wszystkim pobudkę o 2:30 chcąc gorliwie władować się do naszego łózeczka, na szczęście jakoś mi się udała i do 5:30 dospała u siebie, a potem pobudka
do tego od rana jest marudna i ma lekką gorączkę, mam nadzieję, że to przejściowe, może przez wieczorny spacerek do parku, na który mnie zaciągnęła siła, a było bardzo wietrznie
w każdym razie jestem nieprzytomna, a czeka mnie mnóstwo pracy i jeszcze wizyta w sklepie, bo przyszły mebelki dla Wikusi i muszę je sobie obejrzeć zanim przywiozą, a i tek pewnie będę chciała dopiero w piątek, bo umówiłam się na poniedziałek ze stolarzami na skręcanie i przenoszenie, a tak to mebelki by mi zalegały przez tydzień w garażu
no zmykam, do zobacenia później

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 10:50

hello, jak tam wam weekendzik minał :ico_haha_02:
w sobote to u nas juz prawdziwe lato było, a mi sie zachciało jechac do kłodzka do hurtownni dziciecej :-D ale pokupiłam sobie jeszcze troszke pierdułek dla malucha, tzn. 10 pieluszek tetrowych, 2 tetrowe ale kolorowe i 5 flanelowych, mysle ze to ppowinno mi straczyc, kupiłam tez jedno opakowanie jednorazowych Bella z wycieciem na pepuszek, a wogóle paczek kupowac tych najmniejszych pieluszek???????? ja mam na razie te jedne bell i jedne pampers, tak sie zastanawiam czy sobie jeszcze hugissów jednych nie kupic, bede testowac na maluszku które najlepsze :-D
kupiłam tez przewijak, masc do pupy na odparzenia Sudokrem, i posciel do wózeczka, no i wziełam jedna butelke tak na wszelki wypadek, no i oczywiscie śpioszki kupiłam bo sie oprzec nie mogłam :-D
a mam pytanko??? kupujecie jakis podkład ceratowy do łózeczka na wszelki wypadek jakby maluchowi w nocy pieluszka przeciekła???

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

30 kwie 2007, 11:40

hej!

Ula, ja ceratki nie kupuję, zamierzamy jechać na pampersach, no chyba, żeby mały miał uczulenie, ale tym martwić się będę później...

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 12:06

Ja nigdy zadnej ceratki nie wkladalam do lozeczka, tylko podwojne porzescieradlo! No i latem plastik to moze dzidzie odpazyc, bedzie sie pocilo biedactwo! Co do pieluch to trzeba je dobrze wlozyc (szczegolnie chlopcom - siusiak w dol, bo jak nie to gora wyjewa sie! hihihi!), to nie przeciekaja, a na poczatku to i tak mozna dzidzie zmienic w nocy jak pieluszka pelna, wiec nie ma klopotu! :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 12:10

o dzieki za rade, bo ja to w tych sprawach zielona jestem :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-04-30, 12:12 ]
a co z tymi pieluszkami, duzo kupujecie tych najmniejszych paczek ????

basik334

30 kwie 2007, 12:31

Właśnie, z tym siusiakiem to śmieszne historie wychodzą! Mój mały siostrzeniec kiedyś miał siuśki na szyi! :ico_smiechbig: Tak mu się wygiął!! Aha i chłopcy lubią sikać fontanną przy zmianie pieluszki, lepiej mieć tetrową w pogotowiu do tamowania! :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 12:33

a to zdjecia mojego 32 tygodniowego brzuszka :-D
Obrazek
Obrazek

basik334

30 kwie 2007, 12:38

Ula , duży brzuszek - Paweł pewnie ma wygodnie, nie dziw się jak mały nie będzie chciał wyjść tak szybko! Oparzenie się goi?

Ja na razie zmykam. Na badania tarczycy dopiero we środę, bo bez wyników nie ma sensu brać wizyty... :ico_olaboga: Pa, pa!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”