Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 paź 2009, 17:32

dobrze czasem zrobić tak, jak się czuje :ico_oczko:
- no wlasnie,bo ja sie czuje dobrze,czasem jak za bardzo szaleje to brzusina sie stawia,ale bez szalenstw,bioremagneza,klade sie i jest git :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2009, 18:21

Ehh czuje się coraz gorzej, już ledwie gadam tak mnie to gardło boli :ico_chory: :ico_placzek: Oby ten lek szybko mnie postawił na nogi :ico_sorki:

iw_rybka, może rzeczywiście lekarze za dużo nam leków dają, ale chyba robią to w dobrej wierze. Chcą pomóc. Skoro nie bierzesz leków, musisz tym bardziej uważać na siebie :ico_sorki: a wszystko będzie dobrze :-)

anusiek , szybkiego powrotu do zdrowia :ico_sorki:

inia1985, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 8 miesiąc :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 paź 2009, 19:43

Shiva, ja juz to przetestowalam ostatnio,nie biore i nic sie nie dzieje :ico_oczko:

A Bioparox powinien ci szybko pomoc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

17 paź 2009, 11:38

moje dzisiejsze buszowanie po szmatach :-D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

najdroższy był śpiworek 7 zł, a jest piękny i jak nowy

widze ze gadło żadnej nie przepuści, mi szybko przeszło ale za to z innego powodu łykam ten ogromny antybiotyk :ico_zly:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 paź 2009, 12:25

anetka607, fajne ciuszki :ico_brawa_01:
iw_rybka, ja też mam taką nadzieję :ico_sorki:

Ja dziś miałam kiepską noc, gardło nie dawało mi spokoju, dodatkowo 4 wycieczki do ubikacji - jednym słowem - super :ico_zly:
Dodatkowo wieczorem Niunia się tak rozbrykała, że za nic nie chciała się uspokoić. Biła mnie niemiłosiernie po bokach no i oczywiście kilka kuksańców w pęcherz :ico_olaboga: Dziś zapowiada się podobnie. Przekręciła się i teraz czuję jej nóżki po lewej stronie, a nie po prawej jak to było niedawno. Mąż sobie ze mnie żartuje, czy liczę ruchy ;-)

[ Dodano: 2009-10-17, 12:26 ]
A i jeszcze stawiam :ico_tort: :ico_tort: za 50 dni do terminu :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

17 paź 2009, 16:53

anetka607, dobrze,ze gardelko przechodzi,a ubranka super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A ten spiworek moja znajoma kupila dla naszej Zuzi tez z lumpeksu za 3,50,tylko rozowy i tez jest jak nowy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mąż sobie ze mnie żartuje, czy liczę ruchy ;-)
- zlosliwiec :-D A liczysz :ico_oczko:
za 50 dni do terminu :-D
- jeju,ale to zlecialo :ico_szoking:

Ja dzis wyjatkowo spalam jak dziecko,o 5 rano pierwsze siusiu ale tylko dlatego,ze synek sie przez sen uderzyl w palec i plakal,no i spalismy do 9.40 znowu,maz sie z nas smieje,ze my w ocy chyba z Jedrulka bajki ogladamy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 paź 2009, 22:43

Witam w sobotni wieczór,

Nie chcę zapeszyć, bo noc była koszmarna. Co parę min kichałam i dmuchałam w chusteczki :ico_zly: nie wiem ile spałam...a rano miałam taki światłowstręt że szok!
w ciągu dnia lepiej więc może może...ciiii

dzięki dziewczynki za życzenia nam zdrowia. Mam nadzieję że Was nie rozłoży tak jak mnie. Życzę zdrówka! Precz zarazki :569:
anetka607, śliczne te ubranka :ico_brawa_01: ja niestety nie kupię sukieneczek :ico_wstydzioch: hihi może następnym razem :) teraz cieszę się z chłopca, syneczka mamusi :-)

Shiva, oby dzisiejsza noc była spokojna.
Ja dzis wyjatkowo spalam jak dziecko
:ico_brawa_01: też tak chcę :-D

Dziewczyny, co prawda lekarz kazał mi w domu siedzieć ale mam jutro umówione usg :-) nie dam rady przełożyć bo z terminami jest ciężko i szkoda mi odwoływać. Zresztą chętnie zobaczę co u Maluszka mojego.

dam znać :-)

Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 paź 2009, 09:28

Witam wszystkie grudnioweczki w niedzielny poranek :-)

anetka607 , ciuszki bardzo ładne .

Shiva , zycze szybkiego powrotu do zdrowia . 50 dni to naprawde juz nie daleko .

W tym tygodniu zamowie łóżeczko na allegro , bo jest w atrakcyjnej cenie i zaczynam powoli robic porzadki w dziecinnym pokoiku . Bo czasu coraz mniej :-)

Zycze milej niedzieli :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 paź 2009, 11:31

witam,

Właśnie wróciłam z badania usg. Lekarz powiedział, że wszystko w normie, śliczny ten mój bobas. Widziałam twarzyczkę :-)
Lekarz opowiadał co mierzy i czy mieści się w normie. Zaniepokoiło mnie to, że powiedział, że wymiary główki trochę większe niż powinny być ale że w normie bo w środku nic nie widać, żdanego płynu ani żadnych anomalii. Tak zrozumiałam...
Może po prostu mój dzieciuch będzie miał większą głowę...bardziej krągłą niż owalną...w sumie mąż ma okrągłą głową...
dziwnie się czuję, niby lekarz mówi że nie ma się czym martwić ale...ja jakoś w szoku jestem...

w nocy mi się śniło to badanie i że lekarz powiedział że nie jest ok, aż się zerwałam z łóżka - najgorszy i najkrótszy koszmar jaki miałam.

Dziś czuję się już lepiej. CHoć przeziębienie dokucza...trochę mi przykro bo brat robi chrzciny i byliśmy zaproszeni a siedzimy w domu ze względu na mnie. Za to pod wieczór wpadną moi rodzice :-)

miłej niedzieli i dalej zdrówka.

ps. termin wpisła mi na 24.12 ale sam powiedział żeby się go tak sztywno nie trzymać bo to ta głowa wskazuje na to że może dzidziuś starszy.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 paź 2009, 12:50

Monika 25, jakie lozeczko chcesz kupic,pochwal sie :ico_sorki:

anusiek, glowa do gory,bedzie dobrze :ico_sorki:

Ja dzis sie gorzej czuje,nawet wzielam ta wstertna no-spe,bo jakos tak brzusio ciagnie :ico_zly:

[ Dodano: 2009-10-18, 13:57 ]
oooo,zlapalam stronke 200 :ico_tort:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”