Małgorzatka, zabij mnie ale dalej nie rozumiem o co chodzi, rysunki te same tylko inaczej opisane i dalej nie rozumiem czemu piszesz że gotujesz jedno na drugim a potem że można wszystko razem ale ty rzadko tak robisz
A jak wyglądają same gary do gotowania na parze to wiem
Ale chyba te zeptera nie są na
Chyba nie jesteś za udogodnieniami, co?
A z czego tak wnioskujesz??? Mikrofala to zupełnie inny temat, nie uważam żeby to był zdrowy wynalazek i bardzo potrzebny i niestety ale prawda jest taka że tak przyrządzone dania smakują inaczej - to wynika głównie z tego że mikrofale rozbijają białko.
A skoro tak zwracasz uwagę na zdrowe żywienie to powinnaś poczytać o tym urządzeniu. Nawet ci co mówią że jest to urządzenie całkowicie nieszkodliwe zaznaczają że powinno się go sporadycznie i z umiarem używać.
Nie będę się nad tematem rozwodzić bo to nie miejsce ku temu
To skąd pochodzi ciepło do gotowania na bardzo duże znaczenie przy smaku potraw - jadłaś kiedyś coś gotowanego na żywym ogniu, drewnie, kuchni kaflowej??? To jest prawdziwy smak, gaz się nie umywa

No ale raczej jesteśmy na niego skazani.
Z udogodnień korzystam w miarę swoich potrzeb, nie krytykuję twoich metod gotowania przecież tylko właśnie się chcę czegoś dowiedzieć

Na pewno gary są fajne, na pewno się w nim zdrowiej gotuje i nie wiem czemu czuję rozdrażnienie w twoim tonie
