Agnieś81, dziekuje za twoja wypowiedz, a pochwal sie co nosisz pod serduchem? i jak sie czujesz w tak mocno zaawansowanej ciazy? wiesz ja juz sie nie moge doczekac kiedy moj brzuch zaczna dostrzegac inni, bo mam wrazenie ze jeszcze nic i nikt nie widzi
no i strasznie chcialabym miec synka.. 19 pazdziernika ide z mezulkkiem na usg i wtedy zobaczymy co tam sie stworzylo. a ja spokojnie czekam..
[ Dodano: 2007-10-10, 10:25 ]Izunia, a Ty slonce na pewno jeszcze raz zostaniesz mama, jak widzisz po TT nie jest tak latwo, pamietam jak ja przezywalam rozczarowania jak widzialam 1 kreske na tescie.bylo to dla mnie straszne, ale gdy tak na prawde nie mielismy z mezulkiem czasu na przytulanki bo bylismy skupieni na przygotowaniach do przyjazdu moich rodzicow na wakacje i gdy tak naprawde nie wiedzialam dokladnie kiedy przypada TEN dzien to sie udalo, jak teraz siegam pamiecia i po obliczeniach wszelkich stalo sie to w dniu naszej rocznicy slubu 24 czerwca, czasami chyba po prostu sie zapomniec zyc chwila i cyk... wtedy wyjdzie