hejka
u nas sniegu za malo aby w ogole pomarzyc o jezdzie na sankach, chcialabym aby go dosypalo
Paulina oby synusiowi szybko przeszlo i tabletki pomogly!
fajowe foteczki

widac ze sniegu macie duzo
Patuś suwaczek pierwsza klasa ...tz bym zrobila ale... ja jakas slaba w postanowieniach wiec

a w ogole jzu corz blizej lata wiec mam nadzieje ze sie spotkamy znowu

tak jakos akurat sobie przypiomnialam ze tak malo czasu naprawde zostalo do wakacji
Kasiek...ja mysle ze moglabys byc modelkja, jestes sliczna a do tego masz taka zajebiaszcza figure ze zawsze bede ci zazdroscic

na prawde nie wiem z czego ty chcesz sie czasem odchudzac... tylko w kompleksy nas chcesz wpedzic chyba
Oskarcio grzeczniutko zasnal po 20...w dzien juz nie spi, wiec niegdys mi sie wydawalo ze bedzie wieczorami padal a tu nic...gdybym sama go nie kladla to by jeszcze dluuugo mogl wytrzymac
na lodogryfie bylo fajnie jak zawsze..synus pojezdzil godzinke, mnie znowu plecy bola bo zgieta w pol jezdzilam ale dla mnie to zawsze swietn azabawa jak moge sie dzielic z moim malym skarbem tym co uwielbiam
braciszek wyjechal, smutno mi...

przyleci znowu ok marca , kwietnia apotem w lipcu na wesele przyjacielqa i narzecoznej siostry..
ustalilismy z bratem ze prawdopodobnie bedziey mieli gore, i chyba fajnie tez moze byc... troszke mniej roboty, ale ociupinke mniej metrow, nieszkodzi, moze byc przytulnie i tak
dobranocka