hej Dziewczyny
A u nas choroba goni chorobę czyli standard poczatkujacego przedszolaka cz. 1
Tydzien w przedszkolu jak dobrze pojdzie a prawie 2 tyg w domu...ostatnio bylo zapalenie ucha...Nie omieszkałam poprosić rodziców na spotkaniu o nie przyprowadzanie dzieci chorych i kaszlacych do obłędu do przedszkola bo to się nigdy nie skończy, a wszyscy narzekają, że dzieci ciągle chorują
Mi się nie uśmiecha patrzeć na męczące się moje dziecko, rezygnowanie z kolejnych szkoleń oraz płacenie 650zł za siedzenie mojego dziecka w domu!!!! Zwłaszcza, że jak nie pojadę na szkolenie to mam kasę w plecy...Już to siedzenie w domu z powodu chorób źle na mnie wpływa bo sama się czuję ciągle chora i zmęczona....Mój A ciąglke w trasie więc sama jestem ciągle, ale takie są poczatki więc nie mam mu tego za złe....
Ania super zdjęcia
moja na mnie focha strzela jak założę jej spodnie
Ela trzymam kciuki za wyniki jak tylko bedziesz miała wieści to pisz!!!!Pewnie, że będzie dobrze!!!!Współczuję kolana, mam nadzieję, że to nic poważnego!!!!
Janiołku zdrówka dla rodzinki!!! Powodzenia w pracy!!!
aaaa i zapomniałam Wam powiedzieć, że Nel obcieła sobie włosy SAMA pod moją nieobecność w domu a pod "czujnym" okiem Tatusia
Adas pisal cos na kompie, a ona bawiła się lalkami w swoim pokoju, wyszła i spytała Tatusia czy łądnie , Tatuś nie patrząc powiedział , że bardzo ładnie więc poszła do pokoju dokończyć dzieło. W efekcie obcieła wszystkim lalkom włosy, sobie grzywkę na 5 cm, do tego po bokach mega pekaesy i trochę wycieniowała z tyłu
Po mojej interwencji ma super trendy grzywkę odsłaniającą całe czołoa jak się rozpuści włosy to nie widać pejsów
Wygląda śmiesznie a nożyczki są pochowane w miejsca niedostępne dla dzieci....Morał z tego taki, że należy przygotować się na wszytsko zostawiając dziecko z tatusiem
Dzięki Bogu nic sobie nie zrobiła!!!!!
[ Dodano: 2011-02-10, 19:03 ]
Anita ales Ty zapracowana Kobieto!!!!
Nadrabiasz zaległości??