witam sie...Maya juz na drzemce....kaszki nie chciala znowu...trudno...pogoda taka ze nic tylko przespac caly dzien...masakra jakas z ta pogoda tutaj w tym roku

...A. ma nowa rozrywke,bo on tak sie napala i probuje oszczedzac na nowe autko i wogole...a wczoraj doszedl do wniosku ze moze jednak zreperuje stare i sobie doda jakis bajer i pojezdzimy nim jeszcze dluuugo...no ok.i teraz szuka tych "bajerow"na necie i zamawia

...jakies kratki i wogole...az sie boje co on to powymyslal

ale ma radoche przy tym....
ja domek ogarnelam,jeszcze jedna lazienke by sie przydalo sprzatnac bo mamy miec dzis gosci...a tak mi sie nie chce ze szok!!poprasowalam nawet z rana wiec prace fizyczna juz na dzis odbebnilam nie?

...musialam powyrzucac Mayci spodenki ktore na kolanach sa czarne od zjezdzalni

i wogole taka gora zamalych juz ciuszkow i takich przykrotkich poszla do wora....a wyjelam znow jakies nowe-ja to najchetniej bym jej i mi oczywiscie tez powymieniala cala garderobe na nowsza

...musze zaproponowac Arka kuzynce jakis wypad na duuuze sklepy...ona lubi takie szalenstwa wiec moze sie wybierzemy gdzies bo Mayci chce kupic kurteczke na jesien,bo ma same bluzy i polary ktore sa praktyczne ale jedna kurtka by sie przydala....a mam dla nij beret wiec musze do niego cos dopasowac
[ Dodano: 2008-08-25, 14:12 ]
dziewczyny na necie juz jest nowa kolekcja butow z Clarksa na jesien -zime...matko jak mi sie nic nie podoba

...a te ceny...za chyba zimowe kozaczki trzeba dac 32f....i jeszcze maja mi sie nie podobac?

.....kozaki jakies wybiore ale jesienne polbuty to masakra,ja nie chce takich brych brazow ...same ciemne te buciki robia na te pore roku...