Ewik Tymonek na prade zdolny jest
Moja corcia tez coraz wiecej rozumie i jak sie jej powie co ma zrobić to zrobi
pieknie przesuła całuski robi Kosi kosi i tu sroczka kaszkę wazyła .Jak narzie to stoimy z trzymanka i tuptamy wokół mebli. raczkujemy na wyscigi
Oczywiscie zawsze sieciesze jak ktoras z nas cos skrobnie, ja ostatnio nie pisałam bo znów mam ciężki czas.
W wtorek bylam w Katowicach na badaniu mojego oka na szczęście najgorzej nie jest,ale dobrze to juz nie będzie bo nerww uszkodzony
Oczywiscie przezywałam jak nie wiem bo zostawiłam Oleńkę z moja mamą i oczywiście tesciowa
Oleńka cieszyła sie była spokojna, mama radziła sobie jak mogła choć dla niej pilnownie Oleńki jest ciężki bo sama jest po poważnym wylewie i na dodatek teraz na chemiach z powodu nowotworu krwi
Tesciowa oczywiscie wszystko wie naj naj,ale ona tylko bawi sie z Oleńka jak z lalka
Jeść jej nie da nie przewinie. Oczywiscie i tak uważa sie za naj wspanilaszą babcie
Zostałam ostatnio przez nią wyzwana od najgorszych, bo śmiałam jej powiedzieć ze wziełam dziecko z od niej bo cały czs nosi je na rekach
Zostawiłam Olenkę wozku na dworze, maż mnie zawołał bo remontuje ubikacje i porzebował mojej pomocy to oczywiscie nie ma innego sposobu zajecia sie dzieckiem tylko noszenie je na rekach i latanie z nią po sąsiadach. Ona cierpi na zawroty głowy co bedzie jak mi sie z dzieckiem na drodze wywróci. Prze to wszystko ze darła ze mną koty mąż nie wytrzymał i oczywiście na pil sie wódy